Klaar voor de eerste sneeuw?

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Klaar voor de eerste sneeuw?

Winter is coming!

Begin november viel in de Alpen al ruim een meter sneeuw. Dat betekent maar één ding: snel inkopen voor aankomende winter! Elk jaar zien we vanaf deze periode een piek in de verkoop van hondenschoentjes. Niet gek, want ook honden hebben last van sneeuw en ijzel. De 4season hondenschoenen van EQDOG zijn perfect voor actieve viervoeters die houden van winterpret.

Bescherming & comfort
De 4season hondenschoenen van EQDOG zijn erg populair. De schoenen voelen lekker warm voor de honden, geven meer grip én maken ze beter zichtbaar. Ze geven de broodnodige bescherming tegen gestrooide pekel en voorkomen dat er ijsklompjes in de haren tussen de voetkussens ontstaan. Bovendien is aan het draagcomfort gedacht: een sterke enkelband zorgt dat de schoenen niet afzakken. Ook worden alle schoenen standaard verkocht met een sok. Die zorgt voor een betere pasvorm, een snelle afvoer van zweet en voorkomt hangende nagels bij het aantrekken van de schoen.

“Vandaag heeft Thor genoten van de sneeuw en dankzij de schoentjes heeft hij overal kunnen rennen. We hebben gespeeld en geoefend met de slee en dit keer zonder wondproblemen.” – via Dogathlon

Twee paar per hond
De gemiddelde hond heeft vier poten, maar EQDOG kiest ervoor om de 4 season hondenschoenen alleen per set van twee schoenen te verkopen. Toch is dat best logisch, want er is vaak een maatverschil tussen de voor- en de achterpoten. Zo garandeert EQDOG meteen ultiem draagcomfort. Maar let op: veel honden moeten even wennen aan het dragen van schoenen. Adviseer klanten dus tijdig hun honden hiermee te trainen!

Betere grip en goed beschermd dankzij 4season hondenschoenen van EQDOG.

EQDOG 4season shoes (grey)

EQDOG 4season shoes (yellow)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.