Ontdek de Comfort Walk Go™: het 3D-harnas van DOG Copenhagen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Ontdek de Comfort Walk Go™: het 3D-harnas van DOG Copenhagen

Vrijheid, comfort én veiligheid. Dat is wat je van een goed hondenharnas wil. En DOG Copenhagen overtreft op deze drie fronten met het gloednieuwe en derde generatie 3D-harnas Comfort Walk Go™. Dit ultra betrouwbare, lichtgewicht en ergonomische harnas is alles wat je als hond én als hondeneigenaar kunt wensen voor een harnas.

Wensenlijst vervuld

Bij veel halsbanden, tuigjes of harnassen is het altijd opletten dat je niet te hard trekt, want anders kan de hond gaan hoesten of kokhalzen. Of je kunt zelfs de hond laten stikken. Met de Comfort Walk Go™ van DOG Copenhagen zijn dit soort zorgen verleden tijd. Dit harnas heeft een 3D-pasvorm, waarbij de borstband laag over het borstbeen rust. Daardoor knelt dit voorgevormde harnas niet af en zit hij juist als gegoten. DOG Copenhagen heeft het harnas uitgerust met verstelbare riemen en klittenband, zodat het harnas perfect kan aansluiten op het lichaam van de hond. De Comfort Walk Go™ is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote honden.

Grootste voordelen Comfort Walk Go™

De Comfort Walk Go™ van DOG Copenhagen is verkrijgbaar in 6 maten en in 8 kleuren.
  • Makkelijk aantrekbaar instaptuig
  • Ergonomisch ontwerp beschermt de rug en nek van de hond
  • 3D-vorm met klittenband eenvoudig aanpasbaar aan lichaamsvorm
  • Verstelbaar riemsysteem met dubbele d-ringen bieden extra veiligheid en perfecte aansluiting hond
  • Duurzame vlek- en waterbestendige materialen met zachte, ademende vulling
  • Reflecterende 3M™-banden voor betere zichtbaarheid
  • Plastic en aluminium onderdelen, dus niks kan roesten
  • Deens design gemaakt in China
  • Sluit perfect aan op het assortiment riemen en halsbanden van DOG Copenhagen

Instant klassieker

De Comfort Walk Go™ heeft alle potentie om een instant klassieker te worden. Het makkelijk aantrekbare instaptuig beschermt de rug en de nek van de hond dankzij het slimme ergonomisch ontwerp en is uitgerust met reflecterende 3M™-banden voor betere zichtbaarheid. Het harnas is verkrijgbaar van XXS tot en met XL en verkrijgbaar in de kleuren: Black, Mocca, Ocean Blue, Orange Sun, Purple Passion, Wild Rose, Classic Red en Hunting Green. Natuurlijk sluit de Comfort Walk Go™ perfect aan op het bestaande assortiment riemen en halsbanden van DOG Copenhagen

Let op! Dankzij de 3D-pasvorm kan het harnas wat anders uitvallen dan je gewend bent, dus kijk goed naar de maattabel voor de juiste maat voor elke hond.

Hoogwaardig Deens design

DOG Copenhagen heeft een naam hoog te houden als het gaat om harnassen voor honden. Het Deense designmerk staat bekend om haar buitengewoon aantrekkelijke, functionele en robuuste producten voor honden – waaronder de eerdere Comfort Walk Air™ en de Comfort Walk Air™ Pro. Ook bij deze derde generatie van het DOG Copenhagen-harnas zijn kwalitatief hoogstaande materialen en slimme componenten ingezet, gericht op intensief en duurzaam gebruik. De Comfort Walk Go™ is gemaakt van duurzame vlek- en waterbestendige materialen met zachte, ademende vulling. Het verstelbare riemsysteem met dubbele d-ringen biedt extra veiligheid en een perfecte pasvorm voor de hond. Bovendien zijn alle materialen gekozen op langdurig gebruik. Daarom kan niks roesten.

Zelf uitproberen?

We laten je graag zien hoe de Comfort Walk Go™ van DOG Copenhagen in het echt eruitziet en hoe hij werkt. Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl voor een afspraak.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.