We gaan weer naar Interzoo!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

We gaan weer naar Interzoo!

Het mag en kan éindelijk weer: van 24 tot en met 27 mei kun je naar Interzoo, de internationale vakbeurs vol toonaangevende producten voor huisdieren in het Duitse Neurenberg. Absoluut een bezoek waard voor elke hondentrainer, huisdierenspeciaalzaak en outdoorwinkel met oog voor hondenliefhebbers. Ook NOHO agency, DOG Copenhagen, Orbiloc, Pomppa, Owney Outdoor en Bandee by Owney zijn dit jaar van de partij!

Ruim 1.300 exposanten

Bij Interzoo 2022 komen maar liefst 1.300 exposanten uit meer dan 60 landen samen. Hier ontdek je de nieuwste en meest innovatieve producten voor huisdieren. Je krijgt een overzicht van de nieuwste diervoedingsproducten, verzorgingshulpmiddelen en accessoires voor honden, maar ook voor andere huisdieren, zoals katten, vogels, siervissen en terrariumdieren. De toonaangevende vakbeurs is een vat vol inspiratie voor iedereen die werkt binnen de huisdierenbranche.

Download de Interzoo-app

De tweejaarlijkse vakbeurs moest in 2020 vanwege de coronamaatregelen digitaal georganiseerd worden, maar vindt dit jaar als vanouds plaats op het beursterrein van NürnbergMesse. Nieuw is de handige Interzoo-app, want daarmee heb je de beurs in je broekzak:

  • Ticket Wallet: met jouw digitale toegangsticket heb je een bijna contactloze toegang tot de beurs.
  • Persoonlijke beursplanner: maak een individuele checklist en profiteer van routesuggesties.
  • QR-code scanning: wissel digitale visitekaartjes uit en ontvang digitale informatie over producten en bedrijven.
  • Afsprakenfunctie: maak makkelijk afspraken met andere bezoekers en geregistreerde exposanten.
  • Interactieve plattegrond: vind altijd je weg door Interzoo met deze plattegrond.
Coronamaatregelen in Duitsland
·       Bij een bezoek aan Duitsland is vanaf 12 jaar nog steeds een vaccinatie-, herstelbewijs (geldig vanaf 28 tot maximaal 90 dagen na positieve PCR-test) of negatieve test (PCR- of antigeentest van maximaal 48 uur oud) vereist.
·       Een medisch mondkapje (FFP2/KN95-masker) is verplicht in het openbaar vervoer, luchthavens en in het vliegverkeer voor iedereen van 7 jaar en ouder.
·       Voor Interzoo gelden geen toegangsbeperkingen. De organisatie neemt wel extra beschermende maatregelen (ventilatie, regelmatige schoonmaak en ontsmettingsdispensers) om een veilig bezoek te garanderen.

Laten we afspreken!

NOHO agency is natuurlijk aanwezig bij Interzoo om inspiratie op te doen, onze merken te vertegenwoordigen en om met jou af te spreken en handige tips te geven – bezoek bijvoorbeeld stand 1-115 van DOG Copenhagen en stand 4-200 van Orbiloc. Ook Pomppa, Owney Outdoor en Bandee by Owney zijn aanwezig. Ga je ook naar Interzoo? Laat het weten! Mail naar info@noho.nl of bel (vooral handig tijdens de beurs) naar +31 (0)6 109 104 63, dan maken we een afspraak!

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.