Handig & verborgen: de Bandee:pouch+ in camouflage

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Handig & verborgen: de Bandee:pouch+ in camouflage

De ideale metgezel tijdens wandelingen? Dat is, op je hond na, natuurlijk de Bandee: pouch+! Of je nu een rondje door het park wandelt of een urenlange wandeling door de natuur maakt, met deze handige heuptas geniet je extra goed van de quality time met je harige vriend. De tas is nu verkrijgbaar in twee kleuren: het neutrale zwart en de handig te combineren camouflageprint.

Twee kleuren

Bandee by Owney begrijpt wat je nodig hebt tijdens een wandeling met de hond; daarom hebben zij de Bandee Pouch+ gecreëerd. Deze slimme en veelzijdige tas is speciaal ontworpen om te voldoen aan de wensen van hondenliefhebbers. De heuptas was al langer verkrijgbaar in de kleur zwart en is nu ook uitgevoerd in de nieuwe camouflagekleur. Zo ga je niet alleen stijlvol, maar ook goed bepakt op pad met je viervoeter. De nieuwe kleur is makkelijk te combineren bij verschillende soorten outfits. Ook hoef je je geen zorgen te maken om vlekken op deze heuptas. Ze vallen niet op – en je spoelt ze snel eraf!

Veelzijdige heuptas

De Bandee Pouch+ is veel meer dan een gangbare heuptas. Het is een praktisch accessoire dat specifiek is ontworpen om het leven van hondenbezitters makkelijker te maken. Dit maakt de heuptas zo onweerstaanbaar voor hondenliefhebbers:

 • Handen vrij: met de Bandee Pouch+ houd je je handen vrij om je hond aan te lijnen, te belonen met een snack of gewoon te genieten van de wandeling. Je draagt de tas om de heupen en voelt daardoor ook niet het gewicht op spieren drukken.
 • Goed georganiseerd: met de Bandee Pouch+ houd je alles slim opgeborgen en binnen handbereik, van hondensnoepjes, poepzakjes tot mobiele telefoon en sleutels. Dat scheelt gedoe met zoeken of iets kwijtraken tijdens het uitlaten. De heuptas heeft ook een handige lus om een riem aan te bevestigen.
 • Gebruiksvriendelijk: de Bandee Pouch+ is uitgerust met twee buitenzakken met magneetsluitingen, waardoor je snel een hondenfluitje kunt pakken of een snoepje – wat jij zo snel nodig hebt. Neem je bijvoorbeeld je betaalpas mee? Dan berg je die veilig op in één van de twee binnenzakken met een ritssluiting.
 • Flexibel: doordat de Bandee Pouch+ is uitgerust met klittenband, kun je eenvoudig de breedte van de heuptas aanpassen en het draagcomfort optimaliseren. De heuptas is verkrijgbaar in 4 maten die eenvoudig aanpasbaar zijn:
  • Small 81-89 cm
  • Medium 90-98 cm
  • Large 99-106 cm
  • XLarge 107-120 cm

Perfecte metgezel

Ben je op zoek naar gemak, slimme organisatie én stijl? Dan kom je als hondenliefhebber vanzelf uit bij de Bandee Pouch+. Upgrade snel je wandeluitrusting met deze optimale combinatie van functionaliteit en stijl én geniet van stressvrije avonturen met je hond met de Bandee Pouch+! Je kunt de heuptas bestellen door te mailen naar orders@noho.nl. Natuurlijk kun je ook sneller en makkelijker bestellen via de B2B-webshop van Owney Outdoor.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.