For all your high-end outdoor & dog products.

NOHO agency biedt alleen de beste outdoor- en hondensportartikelen voor outdoor- en dierenwinkels in de Benelux en Frankrijk.

Persoonlijk

Wij zijn de betrokken en betrouwbare partner voor je outdoor- en/of dierenwinkel. Wij denken mee en leveren wat jij nodig hebt.

Snel

Alle bestellingen die voor 12.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Daar kun je op rekenen.

Kwaliteit

Because of our strict selection we offer only the best quality in outdoor- and dogsport articles.

Deskundig

Als outdoor sporters en hondenbezitters weten wij wat écht werkt. We kennen ons assortiment op onze duim en geven graag advies op maat.

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. Daar geloven wij heilig in. Met succes: we zijn al 10 jaar actief voor inmiddels ruim 100 tevreden verkooppunten.

Innovatief

We werken met de meest innovatieve merken van Europa. Zo bieden wij slimme, functionele en comfortabele producten voor mens en hond.

Meer weten of kennismaken?

Bel of mail voor een afspraak:

Merken

NOHO agency biedt alleen de beste outdoor- en hondensportartikelen voor outdoor- en dierenwinkels in de Benelux. NOHO staat voor kwaliteit en is daarom agent voor de volgende toonaangevende merken:

Wat onze klanten zeggen

Lees wat onze klanten over ons zeggen:

Laatste nieuws

doorTim Doedijns feb 16, 2021

Ontdek 5 waterdichte jassen (waaronder één nieuwe) van Owney Outdoor

Tijdens de seizoensveranderingen wil je kunnen vertrouwen op een jas die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Hij moet warm zijn,

doorTim Doedijns feb 16, 2021

Hoe vaak moet je je hond uitlaten?

Het uitlaten van je hond is sinds dit jaar verplicht in Duitsland. Daar moet je minimaal twee keer per dag je viervoeter mee naar buiten nemen.

doorTim Doedijns jan 17, 2021

Wat maakt een webshop een succes?

In tijden van corona is een goede webshop extra belangrijk ter aanvulling op je fysieke winkel. Want niet iedereen kan of durft de winkel binnen

doorTim Doedijns jan 17, 2021

4 tips voor het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen. Zeker omdat de vaccinaties nu langzaam op gang komen. Hoog tijd dus om je winkel een frisse start en missc