Bereid je voor: Interzoo 2018 komt eraan!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Bereid je voor: Interzoo 2018 komt eraan!

Interzoo is ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor producten voor huisdieren. Op zoek naar slimme innovaties? Weten wat komend jaar je bestsellers worden? Dan moet je hier zijn. Bijvoorbeeld ook om het debuut van DOG Copenhagen als exposant te bekijken. Interzoo 2018 wordt van 8 tot 11 mei 2018 georganiseerd in het Duitse Neurenberg. Bij elke Interzoo is ook NOHO aanwezig. Wij weten dus wel waarop je moet letten als je vertrekt. We geven alvast 5 tips ter voorbereiding.

Tip 1: Regel snel je verblijf
Bij een grote beurs als Interzoo is de kans groot dat alle hotelkamers in de buurt snel volgeboekt zijn. Schrijf je daarom snel in voor de beurs en regel meteen je verblijf.

Tip 2: Laat je winkel goed achter
Inspiratie opdoen in Duitsland is fijn, maar de zaken thuis gaan gewoon door. Regel daarom vervanging voor als jij straks weg bent. Het is handig om dat meteen te doen na de inschrijving en het boeken van de hotelkamer.

Tip 3: Wees reëel
Op Interzoo 2018 kun je meer dan 2.000 exposanten uit ruim 60 landen bezoeken. Alle nieuwe producten en innovaties zien, gaat natuurlijk niet lukken. Bekijk het programma goed en maak dan slimme keuzes: welke producten en merken spreken mijn klanten aan?

Tip 4: Ga testen
Mooie catalogi zijn altijd leuk om mee te nemen, maar maak liever tijd voor demonstraties van nieuwe producten. Kijken, aanraken en uitproberen zegt zoveel meer dan een mooie foto en leuke tekst. En: je maakt je klanten veel blijer als je straks precies kunt vertellen hoe een nieuw product werkt en wat daarvan de meerwaarde is.

Tip 5: Ga naar DOG Copenhagen
Zeker weten dat je met briljante ideeën voor kwaliteitsproducten thuiskomt? Zoek dan de stand van DOG Copenhagen op tijdens Interzoo 2018. Het is weliswaar hun debuut op de beurs, maar dit Deense merk maakt prachtige slimme design hondensportartikelen, die je echt niet mag missen. Wel gemist? Of geen tijd voor Interzoo 2018? Wij laten je graag kennismaken met dit innovatieve merk.

Robuuste en ergonomische hondenlijnen….

….vuilafstotende en ademende tuigjes….

….en nog veel meer moois van DOG Copenhagen ontdek je op Interzoo 2018

 

 

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.