Bereid je voor op de herfst met Owney Outdoor

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Bereid je voor op de herfst met Owney Outdoor

De ontwerpers van Owney Outdoor zijn weer achter de tekentafel gaan zitten. Het resultaat? Een compleet nieuwe parka! Een perfecte aanwinst voor elke sportieve vrouw, die deze behaaglijk lange jas deze herfst (en winter) vast goed kan gebruiken. Daarnaast komen de ontwerpers ook met twee nieuwe najaarskleuren voor twee bestaande bestsellers. Zorg dus dat je herfststock goed is aangevuld!

Nieuwe parka Comoda

Een parka behoort inmiddels tot de standaarduitrusting van de sportieve vrouw. Zo’n jas is lang genoeg om te beschermen tegen regen, kou en wind én kort genoeg om goed te kunnen bewegen. Wanneer je als buitenmens dan ook nog kiest voor een parka van een topmerk als Owney Outdoor, ben je verzekerd van goede kwaliteit. En met de nieuwe parka Comoda maak je zeker een goede keuze. Deze parka heeft een extra dikke fleece voering en is daardoor warmer dan de Albany.

Natuurlijk is de Comoda parka uitgerust met de typisch slimme eigenschappen van de Owney Outdoorjassen. Zo heeft de jas een handige tunnelzak op de rug, diverse grote (en deels uitneembare) zakken en reflecterende details voor extra veiligheid. De parka is verkrijgbaar in marineblauw en donkergroen.

Fris blauw voor de Arctic

De extra lange parka Arctic was al verkrijgbaar in de kleuren indigoblauw, kersenrood, zwart en bruin. Nu is de vrouwenparka ook verkrijgbaar in het gloednieuwe Aruba blauw. Maar laat je niet op het verkeerde spoor zetten door deze nieuwe kleur. Deze winterparka is nog altijd heerlijk warm en water- en winddicht. Bovendien is de parka uitgerust met een kinbeschermer en afneembare capuchon. Daarbij profiteer je bij deze outdoorjas van de ademende coating en de talloze (deels uitneembare) zakken.

Herfstig oranje voor de Albany

De heerlijk gewatteerde vrouwenparka Albany kende je al in de kleuren druif, marinegrijs, Baltisch blauw, groen en antraciet. En daar komt nu ook de typische herfstkleur pompoen bij. Dat levert vast een mooi plaatje op in een herfstbos! Ook deze parka is voorzien van de vernuftige en typisch Owney Outdoor-details, waaronder een poepzakjesdispenser in de binnenzak en een uitneembaar beloningszakje.

Herfststock op orde brengen?

Wil jij ook perfect voorbereid zijn op de herfst? En uitpakken met de nieuwe kleuren (leverbaar vanaf oktober) en Comoda parka van Owney Outdoor? Geef dan snel je bestelling door: mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.