Bladeren maar: nieuwe brochures Owney Outdoor en EQuest 4dogs

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Bladeren maar: nieuwe brochures Owney Outdoor en EQuest 4dogs

Owney Outdoor en EQuest 4dogs weten hoe ze hondenbezitters blij maken: met hun nieuwste brochures vol slimme, hippe en duurzame hondenkleding en -accessoires. Denk mooi getailleerde wind- en waterproof jassen met intelligente details en tijdloze én speelse hondenriemen en kussens. En dat is slechts een tipje van de sluiter van hun najaarscollecties. Bladeren dus!

Speciale Pummel-collectie
Weleens van Pummel gehoord? Deze koekjesetende eenhoorn met regenboogstaart is dé grote hype in hondenminnend Duitsland. En EQuest 4dogs brengt dit najaar een speciale Pummel-collectie op de markt met mooie riemen, halsbanden, kussen en fleecedekens.
Natuurlijk komt EQuest 4dogs ook met een uitgebreide najaarscollectie vol tuigjes, riemen, halsbanden, dekens, kussens en hondenspeeltjes.

Meer met Owney Outdoor
Ook dit jaar kun je van Owney Outdoor zeer comfortabele en slimme heren- en dameskleding verwachten. In hun nieuwe catalogus pakken ze opnieuw uit met slimme kleding voor het dagelijks leven met de hond, functionele kleding die perfect is voor intensieve hondensport en actieve outdoorkleding waarmee je door weer en wind geniet van avonturen met je trouwe viervoeter.

Liever een demonstratie? Of in de bus?

Ben je helemaal enthousiast geworden van de brochures, maar wil je eerst een demonstratie zien? Geen probleem, dan komen we gewoon langs. Of heb je liever een papieren brochure in de bus? Dat kan ook! Maak een afspraak of vraag je brochure aan via info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.