DOG Copenhagen pakt verder uit met nieuwe innovaties

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

DOG Copenhagen pakt verder uit met nieuwe innovaties

Vorige maand lanceerde DOG Copenhagen maar liefst 5 nieuwe producten – de Vega Bowl, Libra Placemat, Flexy Poop Bag Holder, Go Explore Treat Bag en de Go Explore Belt Bag. Nu komt het Scandinavische merk met een nieuwe stylishe voerbak op standaard én slimme innovaties van 6 bestaande bestsellers!

Nieuw: voerbak met standaard

In oktober verraste DOG Copenhagen al met een verbreding van haar assortiment met de voerbak Vega Bowl en de Libra Placemat. Het Deense merk bewees direct dat ze ook indoor producten kan maken met een modern, minimalistisch én ultrahandig design. Dat geldt ook voor de gloednieuwe Skagen Food Bar! Deze voerbak met standaard is gemaakt van multiplex en heeft twee roestvrijstalen kommen met een mat satijnglans gepolijste afwerking. De voerbakstandaard heeft een superslim design waardoor eventueel morsen van de hond tijdens het eten wordt opgevangen. De voerbakjes haal je makkelijk eruit en kunnen niet klapperen als je hond aan het eten is. De Skagen Food Bar is verkrijgbaar in drie verschillende maten en een selectie van rustige kleuren.

Upgrades: herkenbaar aan nieuw patroon

DOG Copenhagen heeft een naam hoog te houden als het gaat om hondenriemen en harnassen. Met de 3.0 upgrade blijft die naam torenhoog boven het maaiveld uitsteken. Het Deense merk switcht namelijk naar een nieuw polyester dat niet verbleekt en OEKO-TEX® STANDARD 100 gecertificeerd is. Je herkent de geüpgradede producten direct aan het nieuwe patroon:

  • Urban Rope Leash, inclusief vernieuwde neopreen gevoerde handgreep voor meer comfort.
  • Urban Freestyle Leash, inclusief vernieuwde neopreen gevoerde handgreep voor verbeterd comfort.
  • Urban Style Collar, inclusief nieuwe Duraflex™ gesp van POM-materiaal.
  • Urban Explorer™ Collar, inclusief nieuwe padding voor meer comfort.
  • Pouch Organizer™ Leash Bag, met nieuw ontwerp voor verbeterde functionaliteit en uiterlijk.
  • Comfort Walk Air Harness, inclusief nieuwe Duraflex™ gespen van POM-materiaal én bijgewerkte maatvoering voor meer overlap tussen de maten:
MaatBorstomvangNek
XS34-46 cm24-34 cm
S44-56 cm28-40 cm
M54-68 cm36-50 cm
L66-82 cm44-58 cm
XL80-115 cm52-68 cm

Klaar voor de feestdagen!

De nieuwe producten en upgrades gaan zeker een plekje onder de kerstboom vinden dit jaar. Dus zorg dat voldoende in huis hebt! Stuur je bestelling naar orders@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.