Een Doggy Dry december

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Een Doggy Dry december

Gezellig vuurtje in de haard, hapjes op tafel, kaarsjes erbij en…. een natte hond? Dat hoort natuurlijk niet bij de winterse gezelligheid. Met de EQDOG Doggy Dry badjas is die natte hond snel verleden tijd. Want in slechts 10 seconden ‘trekt’ de speciale badjas vocht uit de vacht van de hond.

Een droge thuiskomst
Wat doet een natte hond het liefst? Zichzelf lekker uitschudden natuurlijk! Fijn voor de hond, maar niet voor je auto, huis of meubels. Met de Doggy Dry badjas van EQDOG krijgen honden niet meer de kans om auto’s, gangen, muren, banken en trappen te bevuilen met hun natte hondenvacht. Want de Doggy Dry badjas trek je direct na de wandeling bij de hond aan en de vacht is in no time lekker droog. De Doggy Dry badjas van EQDOG is gemaakt van snel absorberende microvezels die het vocht uit de hondenvacht absorberen. Dus: trek de hond de badjas aan en de microvezels doen de rest.

Wat maakt de hondenbadjas zo speciaal?
De Doggy Dry heeft, behalve de snel absorberende microvezels, een extra dikke en brede kraag en een bredere buikflap om al het vocht dat langs het lichaam loopt goed op te vangen. Twee verstelbare gespen zorgen voor prima draagcomfort en de juiste pasvorm voor de hond. Bovendien krijg je hem zo gemakkelijk en snel aan en uit bij de hond. De sneldrogende hondenjas is dus perfect voor menig hond na een natte wandeling. En hij kan gewoon in de wasmachine – al is wasverzachter geen goed idee.

Matentabel
De Doggy Dry hondenbadjas is verkrijgbaar in zes verschillende maten:

* Borstomvang: het breedste gedeelte van de borstkas, vlak achter de schouders.
** Ruglengte: de afstand vanaf het begin van de nek tot de staartaanzet.

Demonstratie zien? Snel bestellen?
Dat kan! Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

De Doggy Dry van EQDOG zorgt ultrasnel voor een droge hond

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.