Een klassieker in een nieuw jasje

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Een klassieker in een nieuw jasje

Goed nieuws voor alle vrouwen met een hond: Owney brengt de klassieke Sila-jas terug in een nieuw jasje! Met de Senda krijgen vrouwelijke hondenbezitters een vernieuwde versie van de extreem succesvolle Sila in handen. Ook de Senda is een zeer stijlvol, getailleerd damesjack met een uitneembare fleece jas en handige zakken speciaal voor hondenbezitters. En straks weer volop verkrijgbaar!

Het succes van Sila — en straks Senda
Bij Owney Outdoor weten ze al jaren hoe ze hondenbezitters moeten verwennen. Dat was ook de kracht van de zeer succesvolle Sila-lijn, die helaas niet meer wordt geproduceerd. Deze stijlvolle en supercomfortabele lijn zomer- en winterjassen waren luchtdicht en toch ademend én voorzien van slimme zakken die ideaal zijn voor wandelingen met de hond. De nieuwe Senda-lijn brengt al het goede van de Sila-lijn terug.

Nieuwe catalogus
In maart presenteert Owney Outdoor de nieuwe catalogus. Vanaf dan is ook de nieuwe Senda-lijn verkrijgbaar. Wil je er als eerste bij zijn? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Dan krijg je direct een seintje.

De Senda: de klassieke Sila van Owney Outdoor in een nieuw jasje.

Ook de Senda heeft een superhandig uitneembare jaszak voor beloningen en een speciale binnenzak voor poepzakjes.

 

 

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.