Gloednieuwe brochure Owney

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Gloednieuwe brochure Owney

Wat oogt er beter dan de nieuwe najaarsbrochure van Owney Outdoor op de toonbank en prachtige Owney producten in de schappen? Wij weten het ook niet, want met Owney zit je altijd goed. Kijk maar waarom.

Comfortabel en kwaliteit
De nieuwe najaarsbrochure van Owney Outdoor toont precies waarin het merk goed is: modieuze, comfortabele en slimme heren- en dameskleding, speciaal voor hondenbezitters. Reken bijvoorbeeld op mooie getailleerde jassen voor dames en stoere jacks voor mannen, allemaal perfect voor in de herfst en winter, uitgerust met extra en slimme (uitneembare) zakken en gemaakt van ademend, windproof materiaal.

Overzichtelijk en aantrekkelijk
Klanten verleiden? Dat doe je niet alleen met mooie kleding in de schappen, maar ook met glansrijke brochures die je mee kunt geven. De nieuwe najaarsbrochure van Owney Outdoor is de perfecte giveaway; niet te dik, maar een handzaam overzicht van de beste aankopen voor in de herfst en winter. Ideaal om hiermee thuis alvast na te denken over de volgende aankoop of over het verlanglijstje voor Kerst. Plak op de achterkant jouw sticker en je ziet jouw klant ongetwijfeld terugkomen.

Demonstratie of brochures nodig?
Bekijk hier de najaarsbrochure van Owney Outdoor. Wil je graag de producten die Owney Outdoor adviseert voor in de herfst en winter in het echt zien? Of wil je een stapeltje brochures ontvangen? Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Het beste van Owney Outdoor voor in de herfst en winter

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.