Goed nieuws voor fitgirls: EQDOG lanceert nieuwe hardloopaccessoires

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Goed nieuws voor fitgirls: EQDOG lanceert nieuwe hardloopaccessoires

De fitgirls trend is harstikke hip; overal kom je verhalen tegen over vrouwen die op allerlei manieren heel sportief en gezond bezig zijn. Op die rage kunnen dierenwinkels ook inspringen dankzij de nieuwe collectie van EQDOG: het jonge, Scandinavische merk biedt nu een lichtgewicht hardloopriem voor om de heupen én in de handen!

Lichtgewicht hardloopaccessoires

Bij EQDOG luisteren ze graag naar wat klanten willen. Wat hebben ze nodig? Wat vinden zij leuk om te doen? Dat blijkt vooral hardlopen te zijn, want in de nieuwe collectie komt EQDOG met handige accessoires voor hardlopen met de hond. De shock absorberende Jogging Leash is bijvoorbeeld verkrijgbaar in extra kleuren: 

  • donkergrijs/groen
  • lichtgrijs/roze 
  • lichtgrijs/geel

De lichtgewicht hondenriem is nu ook vast te maken aan een lichtgewicht – slechts 88 gram! – hardloopbelt. Dankzij de antisliplaag en ademende hondenriem van EQDOG om hun heupen kunnen fitgirls nog comfortabeler met de hond door het bos crossen.

Klassiekers in een nieuw hondenjasje

Op verzoek van klanten komt EQDOG in de nieuwe collectie ook met twee nieuwe kleuren voor hun Classic Leash en een nieuwe kleur en maat (xs) voor hun Classic Collar. Daarnaast heeft de ProHarness een nieuwe kleur en upgrade gekregen, met sterkere draden, verbeterde naden en extra lussen voor meer controle en meervoudig gebruik. Dat maakt extra lange wandelingen nog fijner voor hond en mens!

Meer zien? Bestellen?

Meer producten van EQDOG zien? We komen ze graag voor je in de winkel demonstreren. Direct bestellen mag natuurlijk ook. Neem contact op voor meer informatie of een bestelling: bel naar+31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.


Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.