Klaar voor Kerst met de nieuwe Owney brochure

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Klaar voor Kerst met de nieuwe Owney brochure

Een stijlvolle én praktische winterjas mag natuurlijk niet ontbreken in de garderobe. Want als actieve hondenbaas wil je natuurlijk lekker lopen met de hond. Zeker tijdens die aankomende kerstvakantie. Wat een geluk! Want Owney Outdoor komt met een nieuwe winterbrochure vol fijne en waterdichte winterjassen.

Meer kwaliteit

Owney Outdoor wil zorgen dat elke hondeneigenaar meer tijd met zijn hond kan doorbrengen. Daarom besteed het merk veel aandacht aan het gebruik van de juiste materialen en de perfecte afwerking, zodat je lekker lang buiten kunt lopen en stoeien met de hond. De meeste jassen van Owney hebben bijvoorbeeld volledig getapete naden, waardoor ze water- en winddicht zijn. Toch blijven ze lekker ademend. Zo heb je het lekker warm en hoef je zeker niet te zweten in een Owney-jas. Voor de zekerheid hebben de jassen vaak een YKK-ritssluiting (2-wegsrits) en voor de veiligheid ook reflecterende strepen op de achterkant van de jas.

Slimme snufjes

Om wandelen met de hond nóg leuker te maken, zijn Owney-jassen uitgerust met slimme ‘snufjes’. Bij veel jassen, zoals de unisexjas Taraq of de bestseller Senda, vind je bijvoorbeeld aan de achterkant een grote achterzak. Die is perfect voor het opbergen van de hondenlijn of een hondenspeeltje. Ook zijn veel jassen uitgerust met verwijderbare beloningszakjes. Bijvoorbeeld de klassieker Albany en de nieuwe aanwinst Arnauti. Die zakjes kun je met klittenband vastzetten in één van de vele binnen- of buitenzakken, maar altijd makkelijk verwijderen. Zo kun je het beloningszakje apart wassen en hoeft niet de hele jas telkens in de wasmachine. 

Snel bestellen

Lekker wandelen in een jas van Owney Outdoor deze Kerst? Bestel snel: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Lekker wandelen met Owney tijdens de Kerstvakantie

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.