Kom ook naar de Pet Specialists Roadshow!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Kom ook naar de Pet Specialists Roadshow!

Maar liefst 22 huisdierspecialisten komen deze nazomer met een mini-vakbeurs voor de dierenspeciaalzaak, hondenschool en dierenartsenpraktijk naar 4 steden. Met 22 verschillende specialismen naast elkaar krijg je tijdens deze Pet Specialists Roadshow snel een mooi overzicht van de nieuwste trends, meest gebruiksvriendelijke producten en handige diensten. En de roadshow is helemaal gratis. Wat wil je nog meer? Inschrijven dus!

Happy huisdieren
Van beste riemen tot de meest voedzame voeding, en van praktische benches tot fijne hondenschoenen: tijdens de Pet Specialists Roadshow leer je de nieuwste innovaties op huisdierengebied. Natuurlijk is NOHO agency aanwezig om de slimme, ergonomische en duurzame designs van onze merken DOG Copenhagen, EQDOG, EQuest4dogs en Owney Outdoor te demonstreren. Zo blijf je perfect op de hoogte en kun je jouw klanten nóg beter adviseren.

Waar en wanneer?
De Pet Specialists Roadshow komt naar vier steden begin september:

• Zondag 2 september – van 11:00 tot 18:00 uur in Ridderkerk: Van der Valk Ridderkerk: Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk
• Maandag 3 september – van 16:00 tot 21:00 uur in Zwolle: Van der Valk Zwolle: Nieuwleusenerdijk 1, 8028PH Zwolle
• Zondag 9 september – van 11:00 tot 18:00 uur in Nijmegen: Van der Valk Hotel Cuijk: Raamweg 10, 5431 NH Cuijk
• Maandag 10 september – van 16:00 tot 21:00 uur in Akersloot: Van der Valk Akersloot / A9 Alkmaar: Geesterweg 1a, 1921NV Akersloot


Snel inschrijven!

Kom je ook naar een van onze Pet Specialists Roadshows? Geweldig! Deelname is gratis en je kunt je op deze website inschrijven. Dan zorgen wij dat er genoeg hapjes en drankjes klaarstaan. Tot in september!

Schrijf je snel in voor onze Pet Specialists Roadshow!

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.