Meer kwaliteit, meer Owney!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Meer kwaliteit, meer Owney!

Nóg meer quality time met je hond. Dat is de grote belofte van Owney Outdoor. En dat maakt het Duitse bedrijf wederom waar met de nieuwe catalogus met vijf (!) nieuwe jassen voor de beste vrienden van honden.

Nova voor mannen en vrouwen
In de nieuwe brochure van Owney Outdoor krijgen vooral vrouwen mooie nieuwe jassen voorgeschoteld. Maar voor de heren valt ook niets te klagen, want de gloednieuwe jas Nova komt zowel in een getailleerde variant voor dames, als in een mooi unisex- of herenmodel. Beide modellen zijn wind- en waterproof en luchtdoorlatend, uitgerust met reflecterende ritsen en logo, verwijderbare capuchon, tweeweg rits en goody bag binnen- en buitenzak. De damesvariant is verkrijgbaar in rood of blauw, de herenvariant in kobaltblauw.

Twee parka’s, een regenjas én softshell
Naast de Nova pakt Owney uit met nog vier nieuwe jassen voor dames:
Tuvaq is een betrouwbare outdoor parka met getapete naden en vaste capuchon. De jas heeft vier zakken buiten en één binnenzak en een aanpasbare taille. De stof is luchtdoorlatend en wind- en waterproof. Verkrijgbaar in oranje en apple green.
Arnauti is een fijne outdoor parka van hoge kwaliteit met getapete naden en vaste capuchon. De jas heeft een tweeweg rits, reflectoren, een grote zak achterop en een handige binnenzak. De stof is wind- en waterproof en luchtdoorlatend. Verkrijgbaar in ivy green, elder red, alpine blue, ocean blue, vintage red en antraciet.
Vela is een regenjas die tot over de heupen valt. De jas heeft een vaste capuchon, een gestreepte binnenvoering en een aanpasbare taille. Verder is de jas wind- en waterproof en uitgerust met reflectoren en twee grote zakken. Verkrijgbaar in blauw.
Lana is een softshell, windproof jas die over de heupen valt. De jas heeft een vaste capuchon, een binnenvoering van fleece, slimme tweeweg rits en twee grote zakken voorop. Verkrijgbaar in grijzig blauw.

Demonstratie of brochures?
Bekijk hier de nieuwe brochure van Owney Outdoor. Wil je graag de producten van Owney Outdoor in het echt zien voordat je gaat bestellen? Of wil je een stapeltje brochures ontvangen? Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Owney Outdoor pakt uit met nieuwe catalogus voor 2019

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.