Moeiteloos droog met de EQDOG hondenbadjas

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Moeiteloos droog met de EQDOG hondenbadjas

Nooit meer modderspetters op witte muren. Geen donkere strepen meer langs de bank. En geen gevecht meer met een handdoek bij binnenkomst. Want met de hondenbadjas Doggy Dry van EQDOG kun je moeiteloos je hond droogmaken.

Bescherming van huis en meubels

Na een heerlijke herfstwandeling is lekker uitschudden het eerste wat je hond bij binnenkomst doet. Vaak is het daarna ook nog even droogwrijven langs de bank. Maar een handdoek? Dat vindt menig hond te gewoontjes. Met de hondenbadjas Doggy Dry van EQDOG ben je de hond te slim af. Want die jas zit heerlijk warm en droogt de hond in een mum van tijd. De hondenbadjas heeft een extra brede halsopening en twee verstelbare gespen die zorgen voor een ideaal draagcomfort. 

Ultrasnelle vochtopname

De Doggy Dry is gemaakt van slimme, duurzame microvezels die zorgen voor een maximale en supersnelle vochtopname. De badjas van EQDOG droogt daardoor sneller dan de gemiddelde hondenbadjas, en natuurlijk veel sneller dan een huis-tuin-en-keuken handdoek. Omdat de sneldrogende stof zo’n succes is, heeft EQDOG ook de hondenhanddoek Quick Dry voor honden die zich makkelijker laten afdrogen.

Droog en warm de auto in

De microvezels in de Doggy Dry doen het grote afdroogwerk. Daarom is de sneldrogende badjas ideaal na een wandeling of training op locatie. Vaak gaat de hond met natte vacht de koude auto in. Met de badjas van EQDOG zorg je ervoor dat de hond snel droog wordt en dat de spieren lekker warm blijven. De Doggy Dry is dan ook perfect tijdens hondentrainingen of wedstrijden, zodat de hond niet tussendoor afkoelt. 

Bestellen? Sample zien?

Bestellingen of sample-aanvragen kun je doorgeven via +31(0)6 109 104 63 of per mail via info@noho.nl. De Doggy Dry van EQDOG is verkrijgbaar in de maten XXXS tot en met L/XL:

Ideaal: de Doggy Dry van EQDOG zorgt voor het lastige afdroogwerk.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.