Must-have: de Click’n Treat

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Must-have: de Click’n Treat

Professionele hondentrainers zweren bij de Click ’n Treat van EQDOG. Da’s niet gek, want zelden kom je zo’n handige hondentrainings- en beloningstas tegen met zo’n hoge kwaliteit. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en grijs/oranje en weer op voorraad!

Bedacht door hondentrainers
Het geheim van de Click ’n Treat? Hij is ontwikkeld door professionele hondentrainers. En die weten wat werkt: superieure materialen, sublieme afwerkingen en ultiem gebruiksgemak. Daardoor is er eigenlijk geen andere hondentrainingstas van een vergelijkbare kwaliteit op de markt. De Click’n Treat kan om de heupen of over de schouders en is zelfs over de winterjas te dragen. De verstelbare extra lange riem rekt namelijk op tot 150 cm, maar zorgt dat de tas in elke positie stabiel blijft hangen.

Slimme functies
De Click’n Treat van EQDOG is compact en heeft alles in zich om een training of wandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan een handige scharniersluiting, een opbergvak met klittenband aan de voorkant en grotere zak met rits aan de achterkant voor bijvoorbeeld sleutels of mobiele telefoon. De uitritsbare binnenzak is wasbaar en vet-en waterdicht. Daardoor kun je zorgeloos vette (en stinkende) snoepjes meenemen. Bovendien wordt de Click’n Treat geleverd met een extra binnenzak, zodat je altijd met een schone binnenzak op pad kunt.

Snel bestellen?
De verkoop van de populaire Click’n Treat van EQDOG gaat hard. Wees er dus snel bij en bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl. Bekijk ook de catalogus van EQDOG.

EQDOG Click ’n Treatbag

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.