Nieuw: Bandee by Owney

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Nieuw: Bandee by Owney

De makers van Owney Outdoor komen met een nieuw merk rondom een nieuwe musthave voor elke hondenliefhebber: Bandee: pouch+. Deze ultrahandige heuptas is oerdegelijk, heeft een strak Duits design en biedt extra opbergruimte zonder in de weg te zitten. En NOHO mag dit nieuwe merk vertegenwoordigen.

Slimme foefjes

Heb je geen jas met handige zakken? Of neem je geen jas mee op training of wandeling? Dan biedt de Bandee: pouch+ uitkomst. De Bandee: pouch+ biedt namelijk extra opbergruimte voor bijvoorbeeld pasjes, mobiele telefoon, snoepjes en hondenzakjes. Omdat het bedacht is door de makers van Owney Outdoor, zit de tas vol slimme ‘foefjes’. Zo heb je twee ‘voorvakken’. Daarnaast is de Bandee: pouch+ standaard uitgerust met twee ‘verborgen’ vakjes met ritssluiting aan de binnenkant voor het opbergen van bijvoorbeeld geld. Niemand hoeft dus te weten wat je precies bij je hebt.

Optimale bewegingsvrijheid

Met de Bandee: pouch+ houd je de handen vrij en heb je optimale bewegingsvrijheid. De tas kun je namelijk over de heupen dragen – wat jij het lekkerst vindt zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat de tas strak zit; je kunt hem makkelijk verstellen met klittenband. De Bandee: pouch+ is verkrijgbaar in het zwart en wordt gemaakt van onder andere het lichtgewichte, ecovriendelijke en vuilafstotende Neoprene en is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

Zelf uitproberen?

NOHO is de trotse vertegenwoordiger van het nieuwe merk Bandee by Owney. Ben je nieuwsgierig naar de tassen van Bandee? Wacht niet langer en vraag een sample aan! Of plaats meteen een bestelling: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl. Je hoeft geen officieel verkooppunt van Owney Outdoor te zijn om ook de Bandee: pouch+ te kunnen aanbieden.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.