Nieuw: de briljante veiligheidslampjes van Orbiloc

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Nieuw: de briljante veiligheidslampjes van Orbiloc

We hebben geweldig nieuws: NOHO agency is de nieuwe agent voor Orbiloc in de Benelux! Dit Deense designmerk maakt innovatieve en kwalitatief hoogstaande veiligheidslampjes voor mens en hond. En we zijn ontzettend blij en trots dat we dit merk nu ook exclusief mogen aanbieden.

Slim Deens design

Orbiloc is al jaren een groot succes dankzij het Orbiloc Safety Light™. Dit briljante veiligheidslicht wordt geroemd om het slimme ontwerp, de geavanceerde productietechniek en de zorgvuldig geselecteerde materialen. In Scandinavië wordt het lampje veel gebruikt bij hulphonden en politiehonden, maar bijvoorbeeld ook jagers en hardlopers gebruiken het lampje om hun weg te kunnen vinden in het donker.

Rondom zichtbaar

In elk ontwerp van Orbiloc staat de gebruiker centraal. En zeker bij de Orbiloc Safety Light™ is aan werkelijk alles gedacht. De geavanceerde LED-veiligheidslamp heeft een uniek ontwerp, waardoor de lens zichtbaar is van alle kanten. Met Orbiloc Safety Light™ ben je zeker van:

  • Zichtbaarheid rondom, tot 5 km afstand
  • 100% waterproof tot 100 meter diep
  • Schokbestendig en is slagvast tot 100 kilo
  • Gebruiksvriendelijk
  • 250 branduren
  • 3 jaar garantie

Bovendien komt het veiligheidslicht in verschillende, zeer gebruiksvriendelijke uitvoeringen (en kleuren) voor mens en hond. Bekijk de brochure!

Speciaal voor de dierenspeciaalzaak

Orbiloc was al enkele jaren verkrijgbaar via verschillende distributeurs en groothandels. Via NOHO agency worden de hoogwaardige producten van Orbiloc alleen nog verkocht waar ze horen: in dierenspeciaalzaken. Zo kun je je nog beter onderscheiden als dé specialist. En dat zien wij graag bij NOHO, want wij staan voor onze merken én onze partners. 

Zelf zien? Meteen bestellen?

Ben je geïnteresseerd in Orbiloc Safety Light™? En wil je de LED-veiligheidslamp zelf proberen? Of meteen bestellen? Bel dan snel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.