Nieuw: de hondenjassen van Pomppa!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Nieuw: de hondenjassen van Pomppa!

Opnieuw brengen we mooi nieuws: NOHO agency levert nu ook de hondenjassen van het Finse merk Pomppa. Daarmee kun je elke hond lekker inpakken en beschermen tegen kou en regen. Bijzonder is de slimme pasvorm, waardoor de hondenjassen altijd op maat lijken gemaakt. Bovendien blijven ze zonder nare riempjes of elastieken op hun plek – zelfs bij rollebollen in de regen: ze passen dus altijd perfect!

Ultiem comfort én bewegingsvrijheid
Sommige honden zijn echte koukleumen en staan bij een beetje winterweer al te trillen op hun poten. Anderen trappelen al bij het idee van rennen door de regen – daar zijn hun baasjes weer minder blij mee. Pomppa maakt het honden en eigenaren aangenaam en makkelijk. De speciaal ontworpen hondenjassen geven bescherming, zijn ultiem comfortabel en bieden enorme bewegingsvrijheid.

Handige eigenschappen
• Slimme pasvorm die bij elke hond op maat lijkt gemaakt
• Bedekt van triceps tot biceps
• Ruime kraag met opening voor de riem
• Antistatische en niet-pluizende binnenlagen en waterafstotende buitenlagen
• Leverbaar in verschillende maten

Verschillende (seizoens)modellen
Pomppa biedt hondenjassen voor elk seizoen. De bestseller JumppaPomppa is bovenop lekker warm, waterdicht aan de onderkant en verkrijgbaar in vier mooie kleuren. Fijn als het iets frisser wordt en makkelijk aan te trekken als een rekbaar shirt. En als het extra koud is, past hij perfect onder de allround PerusPomppa. Deze hondenjas verwarmt en beschermt het hele jaar door. Hij is uitgerust met een vouwbare, extra lange kraag, waterdichte buitenstof en warme teddy binnenlaag. Ook de PerusPomppa is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen.

Voelen? Zien? Ervaren?
De Pomppa hondenjassen zijn vanaf 26 augustus leverbaar. Alvast bestellen? Of eerst de verschillende modellen bekijken? Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Pomppa assortiment

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.