Nieuwe topper van Owney: trainingsschort Skapron

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Nieuwe topper van Owney: trainingsschort Skapron

De ontwerpers van Owney Outdoor zitten nooit stil. In de nieuwe brochure spelen ze met kleuren en komen ze ook met een gloednieuw product: de trainingsschort Skapron. Ongetwijfeld een instant topper, dankzij het draagcomfort en de talloze opbergmogelijkheden.

Lekker handig en veelzijdig

Bij Owney Outdoor weten ze exact wat je nodig hebt als je honden gaat trainen. Daarom hebbe ze de Skapron uitgerust met maar liefst 7 zakken: 4 grote zakken vooraan, een dummy achterzak, een verwijderbare snoepzak en een apart afvalzakreservoir. Het schort heeft daarnaast mooie aanhaakmogelijkheden met 2 D-ringen en een karabijnhaak. Zo heb je alles bij de hand en probleemloos vastgehaakt, met behoud van bewegingsruimte. De schort is in 4 maten verkrijgbaar en is daarbij in breedte verstelbaar met klittenband met een elastische band en geïntegreerde riem. Dan weet je dus zeker dat het nieuwe trainingsschort altijd goed zit.

Bestaande toppers

Wie zich voorbereidt op het najaar, vindt in de nieuwe brochure van Owney Outdoor voldoende inspiratie. Denk aan de wind- en waterdichte vrouwenjas of mannenjas Nova en het unisex regenpak Imaq, waarvan zowel de broek als jas apart verkrijgbaar zijn. Het Dog Sport Vest voor vrouwen is nu bovendien ook verkrijgbaar in de kleur petrol en de klassieke unisex variant blijft sterk in de kleur antraciet.

Bekijk de nieuwe brochure van Owney Outdoor!

Nieuwe brochure of Skapron in huis halen?

Binnenkort is de nieuwe brochure van Owney Outdoor ook in het Nederlands verkrijgbaar. Wil je een stapeltje exemplaren ontvangen? Of de Skapron uitproberen? Bel dan snel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Altijd alles bij je op hondencursus met de Skapron

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.