NOHO agency introduceert AddPocket!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

NOHO agency introduceert AddPocket!

NOHO agency mag AddPocket introduceren en exclusief aanbieden in de Benelux! Daarmee bieden we nu ook slimme heuptassen met handige vakken en (eventueel extra) duurzame, krachtige en robuuste zakken in mooi Scandinavisch design. De heuptassen zijn perfect voor hondentrainers, buitenmensen en iedereen die graag met lege handen loopt – maar toch alles bij zich wil hebben.

Slim op pad

Het Zweedse AddPocket maakt het leven graag iets makkelijker én mooier. De slimme heuptassen en accessoires in elegant Scandinavisch design zijn speciaal bedacht en ontworpen voor actieve mensen. Ze sluiten perfect rond de heupen en zijn een uitkomst als je lekker eropuit gaat met de hond – bijvoorbeeld een hondentraining, dagje wandelen of hardlopen in het bos. Je kunt van alles meenemen zonder dat het in de weg zit of op je schouders drukt. 

Handige eigenschappen

  • Tijdloze (unisex) modellen in moderne kleuren
  • Lichtgewicht en vuilafstotend
  • Slim materiaalgebruik, zoals het ecovriendelijke Neoprene 
  • Makkelijk verstelbaar en leverbaar in verschillende maten

Verschillende modellen en slimme materialen 

De heuptassen van AddPocket komen in verschillende (unisex) modellen en in moderne kleuren. Zo zijn de Add Urban en de Add Street fijn bij dagelijkse of lange wandelingen en is de ultradunne Add Slim ideaal wanneer je gaat hardlopen. Bij de AddPocket Extreme kun je nóg meer meenemen. Deze heuptas is uitgerust met twee grote zakken met zachte en stille magnetische sluiting en twee zakken met ritssluiting aan de binnenkant. Ook deze heuptas is vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Zelf zien? Uitproberen?

Ben je benieuwd naar AddPocket? We laten de verschillende modellen graag aan je zien. Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl voor een afspraak en demonstratie.

AddPocket Lively Pink

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.