NOHO agency verovert Frankrijk met DOG Copenhagen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

NOHO agency verovert Frankrijk met DOG Copenhagen

Vanaf 1 januari 2023 gaat NOHO agency in héél Frankrijk DOG Copenhagen vertegenwoordigen. Tot voor kort konden we alleen Franse dierenwinkels, hondentrainers en hondenscholen in een beperkt deel van Frankrijk blij maken met de riemen en harnassen van het Deense merk. Zodra 2023 aanbreekt, bedient NOHO agency alle departementen in Frankrijk.

Logische uitbreiding

Sinds 2006 brengt NOHO agency alleen de beste outdoor- en hondensportartikelen naar winkels in de Benelux en Frankrijk. Daarbij wordt alleen gekozen voor kwaliteitsvolle merken die zijn gericht op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. NOHO opereert al langer op de Franse markt en vertegenwoordigt al in een aantal Franse departementen DOG Copenhagen, naar tevredenheid van beide partijen. NOHO staat bekend om de persoonlijke benadering, de goede marges en de snelle support. De keuze om per 1 januari 2023 NOHO agency in te zetten in heel Frankrijk is dan ook logisch. Eigenaar Tim Doedijns: “We zijn enorm trots dat DOG Copenhagen dit vertrouwen in ons heeft. We denken graag mee met onze klanten en staan altijd voor ze klaar en dat werpt zijn vruchten af! We staan te trappelen om ons werk voor DOG Copenhagen in Frankrijk uit te breiden.”

Duurzaam Deens design

Dat DOG Copenhagen aanslaat in Frankrijk, is ook niet verwonderlijk. Het Deense merk maakt innovatieve en buitengewoon comfortabele kwaliteitsproducten voor actieve en blije honden. Telkens zoekt het bedrijf de best mogelijke materialen en slimste componenten om stevige hondentuigjes en halsbanden te maken. Dat maakt hun producten perfect voor veeleisend gebruik, zoals voor hondentrainingen, lange trektochten en zeker voor de dagelijkse avonturen in stad of natuur. Begin 2022 lanceerde het Deense merk bijvoorbeeld het 3D-harnas Comfort Walk Go™. Dit ultra betrouwbare, lichtgewicht en ergonomische harnas is alles wat je als hond én als hondeneigenaar kunt wensen voor een harnas.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat NOHO agency allemaal doet? Of ben je benieuwd naar DOG Copenhagen? Neem contact op: bel +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.