Opties voor maatwerk

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Opties voor maatwerk

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor een gepersonaliseerde hondenriem, tuigje, halsband en/of hondenjas. Bovendien heb je veel mogelijkheden wanneer je eenmaal kiest voor maatwerk. Zeker met EQuest 4dogs. Welke keuzes kun je globaal maken? We zetten de opties op een rij, zodat je altijd kiest voor mooi én duurzaam maatwerk.

Waarom kiezen voor maatwerk?

Of je nu een hondenuitlaatservice, dierenspeciaalzaak, dierenasiel, hondenschool of dierenartspraktijk hebt: het is vaak handig en verstandig om met gepersonaliseerde hondenriemen, tuigjes, halsbanden en/of hondenjassen te werken. Het is bijvoorbeeld een leuke manier om te werken aan je herkenbaarheid. Ook versterk je hiermee de band met je klant, bijvoorbeeld als je gepersonaliseerde riemen inzet als weggeefactie. Met zelfontworpen riemen, tuigjes en halsbanden kun je ook een helder onderscheid maken tussen honden en tussen eigen materialen en die van je klant. Zo geef je nooit meer de verkeerde riem mee.

Opties voor maatwerk

1. Speciale kleuren

Een tuig, riem, halsband en/of jas in de kleur(en) van je huisstijl is een voor de hand liggende keuze. Het kan ook handig zijn om een kleurensysteem te gebruiken voor verschillende soorten honden. Zo kun je honden die bijvoorbeeld hypoallergeen voer krijgen, makkelijk onderscheiden van andere honden. Hetzelfde geldt voor honden met gedragsproblemen. Met een rode of oranje halsband kun je bijvoorbeeld aangeven dat een hond agressief kan reageren op andere honden of kinderen. Zo kun je tijdens het uitlaten makkelijker vervelende situaties voorkomen.

2. Speciale materialen

Bij EQuest 4dogs kun je ervoor kiezen om bestaande hondentuigen, riemen, halsbanden en hondenjassen te personaliseren. Dat kan ook door bestaande ontwerpen in een ander materiaal te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld omdat je een goedkopere of juist meer duurzame variant wil. Het familiebedrijf staat open voor nieuwe ideeën en uitvoeringen. Dus vertel gerust wat je in gedachten hebt.

3. Speciale afmetingen

Ook kun je ervoor kiezen om de lengte en breedte van hondenlijnen aan te passen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je met één bepaald soort honden werkt waarvoor de standaardmaten minder geschikt zijn. 

Premium kwaliteit

EQuest 4dogs biedt al deze maatwerkopties bij haar tuigen, riemen, halsbanden en hondenjassen. Al vanaf tien stuks zijn maatwerkmogelijkheden mogelijk. Je kunt daarbij altijd rekenen op de premium kwaliteit van de producten van het Duitse familiebedrijf. Zo hebben de tuigen van EQuest 4dogs een superieure pasvorm en zijn de halsbanden gemaakt van robuuste, extreem slijtvaste en vochtwerende materialen. Perfect dus voor zeer intensief en langdurig gebruik.

Eigen ontwerp bespreken of bedacht?

Heb je een idee voor een eigen ontwerp voor een tuig, riem, halsband of hondenjas? Bel dan naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

EQuest 4dogs biedt talloze mogelijkheden voor gepersonaliseerde hondentuigen, riemen, halsbanden en hondenjassen.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.