Pak de agenda erbij: de beurzen komen eraan!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Pak de agenda erbij: de beurzen komen eraan!

Start het nieuwe jaar goed met mooie plannen. Zet bijvoorbeeld meteen de interessantste vakbeurzen voor de huisdierenbranche in je agenda, zoals ANIDO in februari en Interzoo in mei. Grote kans dat je daar ook NOHO agency tegenkomt! 

Wat biedt ANIDO?

ANIDO noemt zichzelf dé vakbeurs voor de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk. Op de 21ste editie van deze tweejaarlijkse vakbeurs vind je producten, accessoires en diensten van ruim vijfhonderd petcaremerken. Voor elke editie zoekt het ANIDO-team naar nieuwe innovatieve bedrijven en elke editie wordt ook de New@Anido-prijs uitgereikt aan de beste nieuwe innovatie. Dit jaar staat de wedstrijd in het teken van het thema ‘Natural & Sustainable’ en is er een speciale award voor het meest natuurlijke en duurzame product.

• Waar en wanneer? Zondag16 en maandag 17 februari 2020 in de Kortrijk Xpo.

• Toegang: Gratis als je je tevoren registreert via deze link.

• Afspreken? NOHO agency is op zondag 16 februari aanwezig. 

Wat brengt Interzoo?

Op ’s werelds grootste handelsbeurs voor de internationale huisdierenindustrie komen fabrikanten, groothandels en dienstverleners uit meer dan 60 landen laten zien wat ze in huis hebben. En je mag het allemaal aanraken en uitproberen. Bij Interzoo vind je toonaangevende innovaties en hun bedenkers van over de hele wereld. Dat maakt de beurs een bijna onuitputtelijke inspiratiebron. Dit jaar biedt Interzoo ruimte aan interessante startups. Hier kunnen nieuwkomers hun producten presenteren én nieuwe contacten leggen. Ook DOG Copenhagen én Owney Outdoor presenteren tijdens Interzoo hun nieuwe collecties.

• Waar en wanneer? Dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 mei 2020 in het Duitse Nuremberg.

• Toegang: 23 euro voor 1 dag of 37 euro voor 4 dagen. Een ticket koop je via deze link.

• Afspreken? NOHO agency is op 19 mei op de beurs aanwezig, op 20 mei vind je ons bij de stand van DOG Copenhagen en op 21 mei bij de stand van Owney Outdoor.

Let op! Bij een grote beurs als ANIDO of Interzoo is de kans groot dat alle hotelkamers in de buurt snel volgeboekt zijn. Schrijf je daarom snel in voor de beurs en regel meteen een eventueel verblijf.

Afspreken?

Even bijpraten over de plannen voor het nieuwe jaar tijdens ANIDO? Of nieuwsgierig naar de meest interessante innovaties van Interzoo? Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl, dan spreken we daar af. 

NOHO heeft mooie beursplannen voor 2020. photocredits: WZF GmbH

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.