Pre-order nu de nieuwe (en veilige) collectie van DOG Copenhagen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Pre-order nu de nieuwe (en veilige) collectie van DOG Copenhagen

DOG Copenhagen lanceert begin 2019 een nieuwe collectie voor in het assortiment: 6 nieuwe, frisse kleuren voor de Comfort Walk Air hondentuig, de Urban Freestyle hondenriem en de Urban Style halsband. Die zijn niet alleen mooi, maar dankzij speciale reflectiestrepen ook heel veilig in het donker. Pre-order nu en haal als één van de eerste de nieuwe en veilige collectie in huis!

Sneak peak: 6 nieuwe kleuren
Begin januari lanceert DOG Copenhagen tuigjes, riemen en halsbanden met speciale reflectiestrepen in 6 nieuwe kleuren:
• Purple Passion
• Wild Rose
• Mocca
• Orange Sun
• Ocean Blue
• Black
Die nieuwe reflectiestrepen zorgen dat onze trouwe viervoeters goed zichtbaar zijn in het donker. En dat is in deze donkere dagen zeker geen slecht idee. Reflectiehalsbanden, riemen en tuigjes zijn daarom ook erg populair. Helaas is vaak alleen het design goed en de reflectie mager. Of precies andersom; de halsband reflecteert mooi bij donker, maar is niet mooi in het licht. Bij DOG Copenhagen pakken ze het anders aan, want het Deense bedrijf combineert graag het aangename met het noodzakelijke en maakt daarom al jaren naam met ergonomisch, functioneel én nu dus ook veilig design.

Kleurvaste tuigjes, halsbanden en hondenriemen
Vanaf januari zijn het Comfort Walk Air hondentuig, de Urban Freestyle hondenriem en de Urban Style halsband dus ook in 6 nieuwe en veilige kleuren verkrijgbaar, maar aan het sterke ergonomisch design is niets veranderd; het tuigje, de riem en de halsband zijn nog altijd slim en functioneel en gemaakt van een duurzaam, licht en zacht materiaal. De prachtige nieuwe kleuren blijven bovendien ook na intensief gebruik spetterend dankzij hun water- en vuilafstotende laag. Zorg wel dat de hondenaccessoires op 30 graden worden gewassen in een waszak met een mild wasmiddel of met een handwas.

Meer zien?
Bekijk hier de meest recente brochure van DOG Copenhagen. Wil je graag de nieuwe producten in het echt zien? Of wil je een stapeltje brochures ontvangen? Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Nieuw in het assortiment van DOG Copenhagen

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.