Regel snel een gratis ticket voor Zoomark!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Regel snel een gratis ticket voor Zoomark!

Elke twee jaar barst een groot spektakel los in het Italiaanse Bologna: Zoomark International, de belangrijkste beurzenbeurs voor huisdieren in Europa in 2019. Een absolute must see voor de betere dierenwinkel. Dus schrijf je snel in: de online registratiebalie is nu geopend!

Waarom bezoeken?
Het gigantische circus in Italië is een bodemloze put vol inspiratie. Wil je weten wat de nieuwste trends zijn voor huisdieren? Wil je je assortiment uitbreiden met unieke items? Op Zoomark International vind je alles wat je zoekt, en nog veel meer: van voedsel tot zorg, van hygiëne tot comfort, van veiligheid tot transport en van informatie tot entertainment: de beurs telt ruim 700 exposanten uit alle hoeken van de wereld met innovatieve producten, nieuws en oplossingen.

Extra beursruimte, extra exposanten
De vorige editie van Zoomark werd zo goedbezocht, dat de organisatie besloot dit keer meer beursruimte te regelen. Daardoor zijn er nu nog meer standhouders dan twee jaar terug. Zoomark is anno 2019, met meer dan 53.000 vierkante meter aan zalen en expositieruimtes, groter dan ooit. En hoewel er extra expositieruimte is, waren begin januari al vrijwel alle stands gevuld.

Snel inschrijven!
Zoomark International 2019 bezoeken is gratis. Het enige dat je hoeft te doen, is tijdig registreren. En dat kan nu bij de online registratiebalie. De beurs wordt van maandag 6 mei tot en met donderdag 9 mei 2019 georganiseerd in Bologona. Ook trouwe viervoeters zijn welkom op Zoomark International 2019 – wel ze moeten aangelijnd zijn en een ‘snuit’ dragen. Als je geen Ierse wolfshond of Engelse Mastiff meeneemt, is een hondendrager ook nog een optie.

Extra tip: regel niet alleen nu de toegangspas tot de beurs, maar boek meteen een fijn verblijf. Het kan namelijk heel druk worden!

Afspreken in Italië?
Natuurlijk is NOHO agency ook dit keer aanwezig bij Zoomark. Samen een Italiaans kopje koffie drinken? Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl voor een afspraak in Bologna.

Schrijf je snel in voor de grootste huisdierenbeurs in Europa!


Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.