Regen of kou: de hondenjassen van Pomppa bieden uitkomst

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Regen of kou: de hondenjassen van Pomppa bieden uitkomst

De eerste vorst is alweer een feit: de winter komt eraan! Hoe bereid je je hond voor op het wisselvallige winterweer? Met de hondenjassen van Pomppa natuurlijk! Die beschermen tegen regen en/of kou, zitten als gegoten en zijn zeker winterproof.

Populaire hondenjassen

De hondenjassen van Pomppa zijn enorm populair omdat ze een zeldzame mix bieden: ze zijn zo ontworpen dat elke hond maximale bewegingsvrijheid heeft. Ze hebben geen onaangename elastieken in de liezen of bij de staart. Bovendien zijn ze duurzaam, makkelijk te wassen en verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Daarnaast biedt Pomppa verschillende soorten hondenjassen (pdf, 244 kB), afhankelijk van weer en wind. 

Tegen de regen

Speciaal voor regenachtige dagen heeft Pomppa twee soorten regenjassen die beschermen tegen vocht en wind – én die perfect blijven zitten bij sport en spel:

  • SadePomppa: een lichtgewicht regenjas die je hond het hele jaar door kan dragen.
  • KevytPomppa: een comfortabele regenjas die, dankzij de dunne, antistatische binnenlaag, perfect is voor als het ietsje kouder wordt.

Tegen de kou

Als het nóg kouder wordt, biedt Pomppa drie soorten hondenjassen die je hond warm houden – en optimale bewegingsvrijheid bieden dankzij de fijne pasvorm:

  • JumppaPomppa: een antistatische en antipluis pull-on sweater die makkelijk te combineren is met andere Pomppajassen. 
  • PerusPomppa: een allround jas met waterdichte toplaag, reflectoren in de kraag en op de heupen en antistatische teddy binnenlaag.
  • ToppaPomppa: een dikgevoerde winterjas met waterdichte toplaag, goed isolerende vulling en antistatische teddy binnenlaag die beschermt tegen (vries)kou.

Snel bestellen

Wil je zeker voldoende Pomppa hondenjassen op voorraad hebben voor Black Friday en de feestdagen? Bel dan snel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Pomppa biedt bescherming tegen weer of wind

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.