Speciale klantenavond: ‘In actieve beweging’

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Speciale klantenavond: ‘In actieve beweging’

Wat willen dierenliefhebbers weten over ondersteuning bij beweging? Hoe geef je het beste en gezondste advies voor klant én dier? Tijdens twee speciale klantenavonden gaan we samen met Altranet, Tijssen en NML health uitgebreid in op het thema beweging. Je leert de nieuwste inzichten, innovaties en ins & outs. Daarna kun je dus nog beter vragen van klanten beantwoorden.

Kwaliteit, innovatie en kennis
Onze speciale klantenavonden staan in het teken van kwaliteit, innovatie en kennis. We zorgen dus dat je de nodige kennis hebt om klanten goed te adviseren over de juiste ondersteuning bij beweging en dat je de nieuwste innovaties leert kennen. Want zo maak je het onderscheid bij jouw klant. En we spelen ook de bal naar elkaar toe: welke vragen leven bij jou, je collega’s, je dierenspeciaalzaak, hondenschool of dierenpraktijk? We zetten dus in op kennisdeling en leren van elkaars ervaringen.

Wie zijn er aanwezig op de klantenavond?
Tijdens de klantenavond krijg je presentaties van vier experts:

NOHO agency brengt een uniek assortiment van de meest gebruiksvriendelijke, duurzame en innovatieve hondensportartikelen.
Tijssen Goed voor Dieren B.V. levert en produceert hoogwaardige diervoeding met respect voor mens, dier en milieu.
Altranet brengt zeer functionele producten voor de hond en is bijvoorbeeld bekend van de Springer, een speciale beugel voor de hond aan de fiets.
NML health wil de gezondheid van dieren op een natuurlijke, veilige en effectieve manier bevorderen en ontwikkelt daarom natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten.

Waar en wanneer (en avondeten)?
Kies één van de twee speciale klantenavonden:

– Dinsdagavond 29 mei – van 18:00 tot 21:00 uur in Weesp: NML health, ’s-Gravelandseweg 50-51, 1381 HK Weesp
– Dinsdagavond 6 juni – van 18:00 tot 21:00 uur in Rotterdam:  Hond op School, Veilingweg 3, 3034 KB Rotterdam

We zorgen voor een hapje en een drankje bij aanvang. Dus je kunt direct na het sluiten van de winkel naar de klantenavond komen. De presentaties beginnen ongeveer om 19:30 uur.

Inschrijven? Even mailen!
Kom je ook naar een van onze klantenavonden? We ontvangen jou en je collega’s graag in Weesp of Rotterdam. Mail het volgende naar info@noho.nl:

– jouw bedrijfsgegevens
– aantal personen (inclusief voornamen en achternamen)
– datum/gewenste locatie

Dan zorgen wij dat er voldoende stoelen, hapjes en drankjes klaar staan.

Schrijf je snel in voor een leerzame avond over ondersteuning bij beweging!

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.