Tijd voor een (online) congres?

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Tijd voor een (online) congres?

Het congresseizoen is aangebroken: deze week gaat Interzoo digitaal door van 1 juni tot en met 4 juni. Dan kun je kennismaken met de mooiste merken voor huisdierenbenodigdheden, waaronder Pomppa. In Parijs durven ze de fysieke ontmoeting aan, want op vrijdag 25 juni gaat daar de Expozoo 2021 door.

Pomppa bij Interzoo Digital

Heb je deze week nog een uurtje (of langer) over? Bezoek dan de digitale editie van Interzoo 2021. Nog tot en met vrijdag 4 juni middernacht vind je daar volop inspiratie en leer je de laatste trends kennen. Bij Interzoo presenteren producenten van over de hele wereld hun nieuwe producten en innovaties: van diervoeding en verzorgingsproducten tot en met slimme gadgets en aansprekende winkelinrichting. Vanwege dat innovatieve karakter is dit jaar ook Pomppa van de partij met een digitale stand. Dit jaar kun je daar kennismaken met de nieuwe CEO Minna Hyrsky die begin dit jaar het stokje overnam van oprichter Meri Alku. “Ik weet hoe belangrijk het is om kwaliteitsproducten op de markt te vinden. Als fanatiek kattenbezitter begrijp ik de gedachten van een betrokken huisdiereigenaar en de onmetelijke waarde van het huisdier”, aldus Hyrsky.

Expozoo in Parijs

Op vrijdag 25 juni kun je fysiek aankloppen bij hal 5.2 van Paris Expo Porte de Versailles, want daar vindt dit jaar Expozoo plaats. Aansluitend wordt daar op 26 en 27 juni de publieksbeurs Paris Animal Show georganiseerd. Als professional kun je tijdens Expozoo de nieuwste huisdierbenodigdheden ontdekken, verdeeld over acht productcategorieën – waaronder de categorie ‘hond’. Al ruim 60 exposanten hebben zich aangemeld, dus er is veel te zien en te ontdekken. Heb je vragen of advies nodig? NOHO is tijdens Expozoo digitaal bereikbaar en dus altijd handig onder de knop.

Meer weten?

Wil je een ticket kopen en (digitaal) aanwezig zijn? Of wil je eerst meer informatie? Op de volgende websites kun je daarvoor terecht:

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.