Vakantie idee: ga wandelen in Oostenrijk!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Vakantie idee: ga wandelen in Oostenrijk!

Prachtige groene alpenweiden, indrukwekkende besneeuwde bergtoppen en oogverblindende blauwgroene bergmeren. Daarop kun je rekenen als je bij DogWalkTrail een speciale hondvriendelijke vakantie boekt in Oostenrijk. Samen met je hond kun je daar heerlijk ontspannen wandelen, relaxen in het zonnetje of op avontuur in de bergen of op het water. Klinkt ideaal toch? Zeker omdat je bij DogWalkTrail gebruik kunt maken van de tuigjes van EQDOG.

EQDOG in de Oostenrijkse bergen
Al 7 jaar werkt NOHO samen met DogWalkTrail. Zij organiseren de bijzondere hondenvakanties, wij leveren de perfecte accessoires voor die trips: de hoogwaardige tuigjes van EQDOG. Die tuigjes doen precies wat een hond nodig heeft, zoals verkoelen, verlichten en beschermen. De lichtgewicht tuigjes bieden optimaal draagcomfort, zijn water- en vuilafstotend en speciaal gemaakt voor intensief gebruik – dus perfect in de bergen!

Klaar om te genieten?
DogWalkTrail laat in een video de tuigjes van EQDOG schitteren. En je ziet meteen wat je in de winter in Oostenrijk kunt verwachten bij een hondvriendelijke vakantie:

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is opgericht door Tim Doedijns, fervent skiër en hockeyer, wandelaar en trotse baas van Border Terrier Luca.