Veilig, wasbaar én comfortabel

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Veilig, wasbaar én comfortabel

EQuest heeft écht verstand van stoffen. En die kennis heeft het Duitse bedrijf tijdens deze coronapandemie ingezet om écht betrouwbare mondmaskers te maken. Simpel, herbruikbaar en betrouwbaar – en in twee varianten.

Op verzoek van de klant

EQuest is onderdeel van het familiebedrijf Hölscher, dat in 1889 begon als traditionele touwmakerij. De jongste telg van het familiebedrijf maakte eerst naam met accessoires voor paarden. Die bleken zo populair, dat klanten ook om hondenriemen en -lijnen vroegen. Zo werd EQuest 4dogs geboren. Alle producten van EQuest 4dogs worden in Duitsland gemaakt. Dat levert een ongewoon hoge kwaliteit op en maakt maatwerk mogelijk. Nog altijd luistert EQuest naar wat de markt van haar vraagt. Om de verspreiding van corona tegen te gaan, biedt EQuest daarom nu ook zelfgeproduceerde, uiterst betrouwbare mondkapjes aan.

Mondmasker in de oven

EQuest bedacht neutrale, witte mondkapjes van 100 procent katoen die je keer op keer kunt gebruiken en betrouwbaar blijven. Met de mondmaskers kun je neus en mond keurig afdekken. Ook blijft het mondmasker goed op zijn plek dankzij het buigbare boogje op de neus. De mondmaskers zijn verkrijgbaar met lint of elastiek en zijn wasbaar in de wasmachine (tussen de 60 en 90 graden), oven (30 minuten op 80 graden en op bakpapier) en in de pan (3 minuten in kokend water). 

Bestellen?

Bestellingen kun je doorgeven via +31(0)6 109 104 63 of via info@noho.nl. De mondmaskers van EQuest zijn verpakt per 2 of 5 stuks en verkrijgbaar in twee uitvoeringen; voor volwassenen en voor kinderen.

Bij EQuest profiteer je van ruim honderd jaar textielkennis.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.