Wéér een lockdown? Extra aan de wandel!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Wéér een lockdown? Extra aan de wandel!

Helaas zit Nederland weer sinds deze week in een lockdown. Ook in andere landen zit een gezellig samenzijn binnenhuis rondom een haardvuur er waarschijnlijk niet in. Want sociaal contact moeten we de komende tijd zoveel mogelijk beperken. Gelukkig kun je nog wel naar buiten en lekker lang met de hond wandelen. En met de jassen van Owney Outdoor zijn hondeneigenaren zeker goed uitgerust.

Onbetwiste winnaar(s)

Owney Outdoor wil de tijd die je samen met je hond buiten doorbrengt in de natuur zo comfortabel mogelijk maken. Daarom biedt het Duitse merk jassen voor elk seizoen. Of het nu regent, vriest of wanneer een aangenaam briesje verkoeling brengt: Owney Outdoor biedt de lekkerste outdoorjassen door en voor alle weersomstandigheden, gemaakt van wind-, waterdichte en ademende materialen.

Enkele voorbeelden:

Bestseller Albany
  • Nimbus is een een extra lange ademende regenjas (120 cm vanaf de schouder) met volledig gelaste naden en reflectoren voor extra zichtbaarheid.
  • Primaloft is lekker kort en warm. Ideaal voor in de herfst of lente, of als extra laag onder of boven een andere jas.
  • Taraq is een wind- en waterproof parka met vaste capuchon. De luchtdoorlatende jas heeft een aanpasbare taille.
  • Albany is al jaren een absolute bestseller. Deze lange, gewatteerde winterparka is water- en winddicht, maar blijft comfortabel dankzij de ademende coating.

Outdoorjassen voor hondenbezitters

De outdoorjassen van Owney Outdoor zijn speciaal gemaakt voor hondenbezitters. Dat houdt in dat ze zijn opgewassen tegen een vuil, vlekken en intensief gebruik. Bovendien zijn ze uitgerust met slimme, intelligente oplossingen. Denk aan de uitneembare snoepzakjes, de grote achterzakken waarin je makkelijk de riem kunt opbergen of het praktische poepzakreservoir. Daarmee wordt elke wandeling – klein of groot – nog fijner voor baas én hond.

Maak wandelen nóg leuker

Wil jij je klanten lekker laten wandelen in een jas van Owney Outdoor? Bekijk de brochure van Owney Outdoor en bestel snel: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.