Welke lijn kies jij? De 3 hondenriemen van DOG Copenhagen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Welke lijn kies jij? De 3 hondenriemen van DOG Copenhagen

Welke riem adviseer jij bij welke hondenbaas, riem en activiteit? Met alle verschillende soorten hondenriemen is het logisch dat jij weleens verstrikt raakt. Daarom een handig overzicht van de drie verschillende riemen van DOG Copenhagen zodat jij altijd het juiste advies geeft!

Urban Trail Leash: drukke omgeving

De Urban Trail Leash is uitgerust met de Pouch Organizer van DOG Copenhagen. Zo heb je altijd hondenpoepzakjes, hondensnoepjes, een betaalpasje en je sleutels bij de hand – en twee producten in één! Deze lichtgewicht riem heeft een lengte van 160 cm en een zacht, met neopreen gewatteerd handvat. Hij is gemaakt van sterk nylon en versterkt met rubber en is bovendien zeer veilig – handig voor drukke straten en onhandige honden: de reflecterende bekleding vergroot jullie zichtbaarheid voor anderen en dankzij de vier extra handgrepen kun je snel en daadkrachtig de hond tot controle trekken. Met de lichtgewicht en sterke aluminium karabijnhaak vergrendel je de riem makkelijk aan de halsband.

  • Keuze uit 8 verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in 2 maten: S (breedte van 2 cm) en L (breedte van 2,5 cm)
  • Te combineren met alle harnassen en halsbanden van DOG Copenhagen

Urban Rope Leash: trekkers en voorlopers

De lichtgewicht Urban Rope Leash is 160 cm lang en heeft een schokabsorberend vermogen. Ideaal dus voor honden die graag hun baasje voorttrekken. De riem is gemaakt van zacht en duurzaam polyester touw en voorzien van een comfortabele, met neopreen gevoerd handvat waardoor hij makkelijk in de hand ligt. Aan de D-ring hang je makkelijk je hondenpoepzakjesrol op. Aan de zichtbaarheid voor andere weggebruikers is ook gedacht; de 3M™ reflecterende strepen op de riem zorgen daarvoor. De riem haak je makkelijk en stevig vast aan de halsband met de lichtgewicht aluminium karabijnhaak met extra vergrendeling.

  • Keuze uit 8 verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in 2 maten: S (diameter van 8 mm) en L (diameter van 11 mm)
  • Te combineren met alle harnassen, halsbanden en de Pouch Organizer van DOG Copenhagen

Urban Freestyle Leash: super veelzijdig

Deze lichtgewicht riem is perfect voor stadse avonturen en dagelijkse wandelingen. De lengte is onderweg makkelijk verstelbaar, tussen de 115 cm en 200 cm. Dankzij het zachte, met neopreen gewatteerde handvat biedt deze hondenriem niet alleen controle, maar ook fijn draagcomfort voor de hondenbaas. De leiband is gemaakt van zacht en duurzaam polyester webbing, met reflecterende strepen die je zichtbaar maken voor anderen en uitgerust met aluminium hardware en een praktische D-ring om hondenpoepzakjes aan op te hangen.

  • Keuze uit 8 verschillende kleuren
  • Verkrijgbaar in 2 maten: S (breedte van 2 cm) en L (breedte van 2,5 cm)
  • Te combineren met alle harnassen, halsbanden en de Pouch Organizer van DOG Copenhagen

Hopelijk helpt dit overzicht je op pad. Heb je nog vragen? Laat het weten: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.