Coole shirts voor hondenbazinnen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Coole shirts voor hondenbazinnen

De een wil een fijne V-hals, de ander een mooie polo. Geen probleem, want Owney Outdoor geeft vrouwen volop keuze. Momenteel heeft het outdoormerk een speciale zomeraanbieding voor vrouwenshirts. Wees er dus snel bij en maak een mooie selectie!

V-hals met eekhoorn of hond

Als Owney T-shirts op de markt brengt, dan kun je er zeker van zijn dat ze heerlijk zitten én een hoge kwaliteit hebben. Alle shirts in de zomeraanbieding zijn gemaakt van 100% katoen. Dat zit dus heerlijk en comfortabel. Alle shirts zijn bovendien verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL.

Het V-hals T-shirt met de grote eekhoornprint is verkrijgbaar in drie varianten – grijs gemêleerd en oranje met een kleine eekhoorn en blauw met een grote eekhoorn:

Daarnaast biedt Owney nog een T-shirt met een mooie hondenprint in de kleuren grijs gemêleerd en rood:

Klassieker: de polo

Voor vrouwelijke hondenbaasjes die meer van de klassieke look houden, past de polo misschien beter. Deze is verkrijgbaar in de kleuren blauw, grijs en oranje:

Tip: zorg dat je genoeg oranje polo’s klaar hebt liggen voor de EK2020-kwalificatiewedstrijd op vrijdag 6 september.

Beperkte voorraad

Ook zin in een zomeraanbieding voor jouw klanten? Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt. Dus bel snel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl om de Owney shirts te bestellen.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.