Bandee heuptas in een nieuw jasje

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Bandee heuptas in een nieuw jasje

De afgelopen jaren heeft Bandee by Owney gebruikers gevraagd wat ze fijn vinden aan de Bandee:pouch+, maar ook wat beter kan. Op basis daarvan is deze fijne heuptas voor hondenvrienden verbeterd en vernieuwd – én dankzij de 4 zakken nu ook ideaal voor diverse outdooractiviteiten!

Altijd beter

Bandee by Owney maakt het leven graag iets makkelijker én mooier. Dat doen ze met de Bandee:pouch+, een heuptas speciaal ontwikkeld voor hondenvrienden. Ideaal voor wie graag met lege handen loopt, maar toch alles bij zich wil hebben. De unisex, superhandige en ultracomfortabele heuptas is de ideale accessoire voor hondenvrienden. Hij biedt volop bewegingsruimte en ongelooflijk veel opbergruimte zonder in de weg te zitten. De afgelopen jaren heeft Bandee by Owney gebruikers gevraagd om hun feedback op de heuptas. Op basis daarvan brengt het Duitse kwaliteitsmerk een gloednieuwe én verbeterde Bandee:pouch+!

Nieuw en verbeterd

De Bandee: pouch+ is bedacht door de designers van Owney Outdoor. Zij zijn gespecialiseerd in outdoorkleding en accessoires ontwerpen voor hondenliefhebbers. En dat zie je terug in vernieuwde Bandee: pouch+ met aandacht voor de slimme sluitingen, verbeterde klittenband en extra lussen om spullen aan vast te haken. De Bandee:pouch+ is speciaal ontwikkeld voor hondenliefhebbers, maar dankzij de upgrades ook ideaal voor diverse outdooractiviteiten zoals fietsen of paardrijden. Van extra hondenriem tot pinpas: alles kan makkelijk mee in de Bandee: pouch+!

Oerdegelijk en superhandig

Dit is de vernieuwde en verbeterde Bandee: pouch+:

  • aangescherpt robuust ontwerp
  • gemaakt van oerdegelijke, lichtgewicht, ecovriendelijke en vuilafstotende materialen
  • 2 grote voorvakken met magnetische sluiting
  • 2 veiligheidszakken aan de binnenkant met een ritssluiting
  • 5 lussen om spullen aan vast te haken of een extra riem aan te bevestigen
  • dankzij het handige klittenband trek je de heuptas snel en eenvoudig aan

Makkelijk verstelbaar

De Bandee: pouch+ is verkrijgbaar in de kleur zwart plus en in de maten S tot en met XL:

MaatHeup
S81-89 cm
M90-98 cm
L99-106 cm
XL107-120 cm

De speling per maat komt doordat de heuptas zeer makkelijk verstelbaar is dankzij het klittenband. Dus heb je een dikke jas aan of juist niet? De kans is groot dat nog altijd dezelfde maat Bandee: pouch+ kunt dragen!

Meer weten? Bestellen?

Neem dan zeker contact met ons op: mail naar info@noho.nl of bel naar +31(0)6 109 104 63.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.