De nieuwe musthave van Bandee by Owney

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

De nieuwe musthave van Bandee by Owney

In onze vorige nieuwsbrief introduceerden we trots het nieuwe merk Bandee by Owney dat uitpakt met de Bandee: pouch+, een nieuwe musthave voor elke hondenliefhebber. Direct na het versturen stroomden de bestellingen binnen. Heb je het even gemist? Dit zijn de 3 belangrijkste voordelen van de nieuwe heuptas.

Voordeel 1: Ultieme bewegingsvrijheid

De Bandee: pouch+ is slim ontworpen zodat de heuptas nooit in de weg zit tijdens het wandelen of rennen, terwijl je toch de noodzakelijke spullen kunt meenemen. Daarvoor kun je gebruikmaken van twee buitentassen – afmetingen: 18 (breedte) x 19 (hoogte) x 3.5 (diepte) cm – en twee verborgen vakjes met ritssluiting aan de binnenkant. Met de Bandee: pouch+ kun je dus makkelijk je sleutels, mobiele telefoon, pasjes, hondensnoepjes, poepzakjes én een flesje water meenemen. En een opgevouwen poncho of waterbak past er ook nog makkelijk bij!

Voordeel 2: Makkelijk verstelbaar

De Bandee: pouch+ is verkrijgbaar in vier verschillende maten met de volgende heupbreedte:

  • Small 81 – 89 cm 
  • Medium 90 – 98 cm 
  • Large 99 – 106 cm 
  • XLarge 107 -120 cm

De speling per maat komt doordat de heuptas zeer makkelijk verstelbaar is dankzij het klittenband. Dus heb je een dikke jas aan of juist niet? De kans is groot dat nog altijd dezelfde maat Bandee: pouch+ kunt dragen!

Voordeel 3: Slimme materialen

De Bandee: pouch+ is bedacht door de knappe koppen achter Owney Outdoor. Hun jarenlange ervaring zorgt voor slimme keuzes, ook als het gaat om materiaalgebruik. Daardoor is de Bandee: pouch+ gemaakt van het ecovriendelijke Neoprene. Dat materiaal is bovendien lichtgewicht én vuilafstotend. Ofwel: je voelt geen zware, plakkerige band om de heupen na een dagje wandelen of een uurtje rennen met de Bandee: pouch+. En je hoeft hem ook niet direct in de wasmachine te stoppen. 

Benieuwd? 

Je hoeft geen officieel verkooppunt van Owney Outdoor te zijn om ook de Bandee: pouch+ aan te bieden. Ben je benieuwd? Dan kun je nu je bestelling doorgeven of een sample pouch aanvragen: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.