DOG Copenhagen pakt uit met geheel nieuwe collectie

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

DOG Copenhagen pakt uit met geheel nieuwe collectie

Op onze website staat dat DOG Copenhagen houdt van innoveren. Dat blijkt nu weer, want het Deense hondenmerk pakt uit met een compleet nieuwe collectie waarin alle (!) bestaande producten een update hebben gehad. Als kersje op de slagroom lanceren ze ook twee nieuwe producten: de Urban Rope™ Leash en de Pouch Organizer Leash bag.

Nieuw! Nieuw! Nieuw!

Nieuwe lichtgewicht aluminium karabijnhaken, een nieuw model gesp van Duraflex™, nieuwe grijze trekbanden (én goed zichtbare hendels), nieuwe metalen onderdelen met mooie coating én nieuwe plastic onderdelen: dat zijn – kort samengevat – de updates aan de bestaande producten van DOG Copenhagen. Daarmee maakt de Deense producent haar al oersterke hondentuigjes, halsbanden en riemen zo mogelijk nóg robuuster. En het onderscheid met de oude collectie is goed te maken, want op alle geüpdate producten prijkt trots het nieuwe logo van DOG Copenhagen, herkenbaar aan de doorbroken letters.

Urban Rope Leash en Pouch Organizer

Bij de nieuwe collectie introduceert DOG Copenhagen ook twee nieuwe producten:

– Urban Rope Leash 

Een lichtgewicht en reflecterende hondenriem voor dagelijks gebruik. 160cm lang en gemaakt van zacht en duurzaam nylon touw. De riem is afgewerkt met een comfortabel handvat, gevoerd met neopreen. De riem is verkrijgbaar met een doorsnee van 8 mm en van 11 mm en in de kleuren zwart, rood, groen, bruin, blauw, oranje, paars en roze.

– Pouch Organizer Leash bag

Een ultraslim snoepzakje met twee vakken en ingebouwde zakjesdispenser die je eenvoudig kunt vastmaken aan alle riemen van DOG Copenhagen. Zo neem je makkelijk hondensnoepjes en hondenzakjes mee en heb je een apart vak voor bijvoorbeeld je sleutels. De tas is 14 cm lang, 6 cm breed en 3 cm hoog en verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, groen, bruin, blauw, oranje, paars en roze.

Bekijk de nieuwe collectie van DOG Copenhagen!

Razend enthousiast? 

Snel bestellen of samples zien? Bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.