Handige how to-video’s van DOG Copenhagen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Handige how to-video’s van DOG Copenhagen

Twijfel je weleens of je de juiste maat harnas van DOG Copenhagen adviseert? Of hoe je het harnas op een fijne manier voor de hond uittrekt? Geen zorgen, want DOG Copenhagen heeft handige filmpjes gemaakt om al je twijfels weg te nemen. Je kunt de video’s in je winkel afspelen, gebruiken op je website en op je sociale kanalen. En speciaal voor winkels met Franstalige klanten heeft NOHO gezorgd voor een Franse ondertiteling.

Drie fijne harnassen

DOG Copenhagen biedt twee soorten halsbanden, drie soorten riemen en drie soorten harnassen. Zowel de Comfort Walk Pro, Comfort Walk Air als de Comfort Walk Go harnassen van DOG Copenhagen zijn gemaakt van duurzame, lichtgewicht en vlek- en waterbestendige materialen en hebben een zachte ademende vulling. Die comfortabele harnassen trek je eenvoudig aan en zit duidelijk zeer comfortabel bij de hond, ongeacht de activiteit.

Comfort Walk Pro

Het Comfort Walk Pro™ Harnas van DOG Copenhagen is een sterk en lichtgewicht harnas voor alledaags gebruik. Het harnas heeft een gemakkelijk te grijpen handvat en twee bevestigingsmogelijkheden voor de riem; één op de rug van de hond (voor alledaagse wandelingen) en één op de borst (voor extra controle en flexibiliteit).

How to-video’s

Comfort Walk Air

Het Comfort Walk Air™ harnas van DOG Copenhagen is een sterk en lichtgewicht harnas voor alledaags gebruik. Doordat je de nekband makkelijk kunt openen en sluiten, is dit harnas heel handig voor honden die het niet leuk vinden als je een harnas over hun hoofd aantrekt.

How to-video’s

Comfort Walk Go

Het Comfort Walk Go™ Harnas van DOG Copenhagen is een comfortabel step-in harnas speciaal voor kleine en middelgrote honden. Daarbij maakt de activiteit niet uit. De verstelbare riemen, het grote klittenbandpaneel en de 3D-vorm zorgen voor veilige wandelingen en goede aansluiting op de lichaamsvorm van de hond.

How to-video’s

Tip: De Franstalige filmpjes kun je hier downloaden: www.dropbox.com/t/cqYjJDjz5LUQJUcf 

Kom je er niet uit?

Heb je ondanks deze handige filmpjes nog vragen bij het aanmeten en aantrekken van DOG Copenhagen harnassen? Wij staan natuurlijk voor je klaar: bel naar +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.