Hondenlijnen van DOG Copenhagen weer volop beschikbaar

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Hondenlijnen van DOG Copenhagen weer volop beschikbaar

Goed nieuws: het complete assortiment hondenlijnen van DOG Copenhagen is eindelijk weer beschikbaar én op voorraad. Eerder dit jaar besloot de Deense producent alle hondenlijnen tijdelijk uit de handel te nemen vanwege incidentele problemen met de nieuwe karabijnhaaksluiting. Met de uitvoerig geteste, geüpgrade en zeer betrouwbare sluiting van DOG Copenhagen weet je zeker dat zelfs de meest springerige, speelse honden er niet vandoor gaan.

Extreem voorzichtig

Vorig jaar kwam DOG Copenhagen met een compleet nieuwe collectie, waarbij alle bestaande hondenlijnen werden uitgerust met een lichtgewicht aluminium karabijnhaak met vergrendelingsschuif. Het Deense merk is altijd erg benieuwd hoe de producten bevallen en na uitgebreide navraag bleek dat die nieuwe sluiting in enkele gevallen, bij zeer speelse of springerige honden, niet goed vergrendelde. Daarop is snel gehandeld: alle hondenlijnen werden uit voorzorg uit de handel genomen. Een voorzorgsmaatregel van de hoogste plank, want veruit de meeste sluitingen werkten naar behoren.

Kiezen voor zekerheid

Met een meer traditioneel schroefvergrendelingsmechanisme als sluiting biedt DOG Copenhagen nu zekerheid. In plaats van te schuiven, vergrendel je nu de sluiting door hem vast te draaien. Het wordt dus knap lastig voor de meest overactieve hond om die los te krijgen. Het volledige assortiment hondenlijnen is nu uitgerust met deze nieuwe, zeer betrouwbare sluiting.

Musthaves van DOG Copenhagen

Nu het volledige assortiment hondenlijnen weer beschikbaar is, wordt het misschien lastig kiezen: welke ga je bestellen? Daarom enkele tips:

– Kies voor lichtgewicht: de Urban Rope™ Leash

Een lichtgewicht en reflecterende hondenriem voor dagelijks gebruik, gemaakt van zacht en duurzaam nylon. De riem heeft een met neopreen gevoerd handvat en is 160cm lang en verkrijgbaar met een doorsnee van 8 of 11 mm touw in de kleuren zwart, rood, groen, bruin, blauw, oranje, paars en roze.

– Kies voor opbergruimte: de Urban Trail ™ Leash inclusief Pouch Organizer™

Een veelzijdige hondenriem van 160 cm lang, uitgerust met een minitas van 14 cm lang, 6 cm breed en 3 cm hoog. De tas heeft twee vakken en een ingebouwde zakjesdispenser. Zo neem je makkelijk hondensnoepjes en hondenzakjes mee en heb je een apart vak voor bijvoorbeeld je sleutels.

Haal DOG Copenhagen weer in huis!

Kun je ook niet wachten om je voorraad hondenlijnen van DOG Copenhagen aan te vullen? Heb je nog vragen? Of promotiemateriaal nodig van DOG Copenhagen, zoals beach flags, displays of flyers? Mail dan naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.