In de startblokken voor de winter

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

In de startblokken voor de winter

De afgelopen jaren merken we steeds meer weersextremen. Het kan snikheet en langdurig droog zijn in de zomer, gevolgd door zware neerslag of juist een extreem lange nazomer tot ver in de herfst en een ijzige kou of vreemde zachte weersomstandigheden in de winter. Je kunt dus maar beter goed voorbereid zijn op uiteenlopende extreme weersomstandigheden en dus nú zorgen dat je wintervoorraad op orde is – zeker omdat er prijsstijgingen aankomen.

Winterse must-have voor honden

Het Finse merk Pomppa is niet alleen hard op weg om CO2-neutraal te worden, maar ook het hipste merk voor hondenjassen. Met een uitgebreid palet kleuren – waaronder Petrol, Orange, Plum en Graphite – en kleurrijke prints – zoals de Kartta – kan elke hondeneigenaar precies vinden wat hij of zij zoekt in een hondenjas. Het Finse merk let niet alleen op mooie, volle kleuren en frisse, aansprekende prints, ook het draagcomfort van de Pomppa hondenjassen is uitstekend. Of je nu een regenjas, trui of (gevoerde) winterjas van Pomppa bij je hond aantrekt, ze zitten stuk voor stuk allemaal als gegoten en bieden maximale bewegingsvrijheid. En ze blijven ook nog eens keurig op hun plek zonder nare, knellende elastieken.

Winterse must-have voor mensen

De uitgekiende outdoorkleding van Owney Outdoor is speciaal bedacht en gemaakt voor hondenbezitters. Daardoor profiteer je van diverse slimme details, zoals van verschillende soorten (uitneembare) zakken en reflecterende strepen voor een goede zichtbaarheid – ook als het donker wordt. Bovendien zijn de jassen nagenoeg allemaal wind- en waterdicht en uitgerust met een handige capuchon. Aankomende herfst en winter kun je zes nieuwe kleuren aanbieden aan je klanten, want vijf jassen van Owney Outdoor zijn nu ook verkrijgbaar in extra kleuren. De bestseller outdoor parka Tuvaq is bijvoorbeeld nu ook verkrijgbaar in Lila naast Pale Orange en Dark Navy en de extra lange winter parka Arctic is nu ook verkrijgbaar in Indigo Blue én Aruba Blue, naast Black, Cherry Red en Grey.

Prijsstijgingen vóór zijn

De prijzen van veel grondstoffen schieten deze zomer omhoog door tekorten. Bovendien is er helaas nog vaak sprake van logistieke problemen. Wil je dus straks je wintervoorraad in je winkel op orde hebben? Dan kun je maar beter nu – vóór 15 augustus bestellen om prijsstijgingen én logistieke problemen voor te zijn. Bestellen kan via +31(0)6 109 104 63 of info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.