Papaya, Choco en kleurrijke bosprint op het palet van Pomppa

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Papaya, Choco en kleurrijke bosprint op het palet van Pomppa

De hondenjassen van Pomppa zijn alom geliefd vanwege hun uitstekende pasvorm en optimale bewegingsvrijheid, maar ze staan ook bekend om hun enorm frisse kleuren. In de nieuwe herfst-wintercollectie is het Pomppa-palet uitgebreid met de vrolijke print Kartta – bedacht op Hollandse bodem – en de kleuren Papaya en Choco. 

Exclusieve seizoenstinten

Altijd warm en droog verpakt in altijd frisse kleuren. Dat lijkt de gedachte achter het kleurenpalet van de hondenjassen van Pomppa. Plum en Graphite zijn de standaardkleuren van Pomppa en elk seizoen worden de andere kleuren opgeschoond. Voor de ‘nieuwe’ kleuren geldt altijd: zolang de voorraad strekt. Dat geeft een extra fris en exclusief tintje aan Pomppa. Zo is de regenjas SadePomppa nu nog in de kleuren Mint, Pink en Sky verkrijgbaar, maar dat kan halverwege dit seizoen of volgend seizoen anders zijn. Je moet in ieder geval snel zijn als je nog de hondentrui JumppaPomppa in de kleuren Calluna, Dandelion of Juniper in de maat 65-85 wil hebben. 

Bekijk de nieuwe brochure van Pomppa

Papaya op het palet

Dit seizoen verrijkt Pomppa het palet van haar warme, regenproof hondenjassen – PerusPomppa en ToppaPomppa – en regenjassen voor honden – SadePomppa en KevytPomppa – met de kleur Papaya en de vrolijke print Kartta. Die print is bedacht door de 24-jarige Finse illustrator Venla Vaattovaara terwijl ze in Nederland studeerde en heimwee kreeg naar de bossen van haar thuisland. De inspiratie vormden de oriëntatiekaarten die ze in haar jeugd gebruikte bij boswandelingen. De print Karrta is dan ook vernoemd naar het Finse woord voor kaart.

Heerlijke hondentrui in passende kleur

De JumppaPomppa is een heerlijke hondentrui die past onder alle hondenjassen van Pomppa. Al kan hij natuurlijk ook zonder jas gedragen worden op frisse of koude dagen. Het fijne aan de hondentrui is dat hij perfect op z’n plaats blijft, niet statisch wordt en warm houdt zonder in de weg te zitten. Echt een klassieker die elke hondenbaas achter de hand moet hebben. De hondentrui is niet voor niets zo populair en dit seizoen in maar liefst 10 kleuren verkrijgbaar, waaronder in de nieuwe kleuren Papaya en Choco. 

Nieuwe brochure hebben? Snel bestellen?

Bestellingen voor zowel de hondenjassen als stapels brochures van de nieuwe Pomppa-collectie kun je doorgeven via +31(0)6 109 104 63 of via info@noho.nl.

De nieuwe print Kartta past perfect bij boswandelingen

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.