Klaar voor het buitenseizoen!

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Klaar voor het buitenseizoen!

Honden trainen hoeft niet meer in muffe binnenzaaltjes, want het is weer lente! Hondentrainingen verplaatsen zich massaal naar buiten en daarbij kan menig hondenbaas wel de nodige accessoires gebruiken. We zetten dit keer drie slimme beloningstassen van onze merken in de kijker, speciaal gemaakt voor hond én baas. Want wie honden wil leren luisteren, moet ze voldoende belonen. En daar kun je zo’n tas goed bij gebruiken.

  • Bandee by Owney Outdoor
De Bandee:pouch + is een heuptas die nooit in de weg hangt.

Begin 2021 mochten we de Bandee: pouch+ van het nieuwe merk Bandee by Owney introduceren in de Benelux. Het was een instant succes en dat komt doordat de Bandee: pouch+ ontzettend slim is ontworpen. De heuptas zit nooit in de weg tijdens het wandelen of rennen en is gemaakt van het milieuvriendelijke Neoprene. Daardoor voelt de heuptas heel licht aan en is hij vuilafstotend. Natuurlijk biedt de Bandee: pouch+ volop ruimte voor alle noodzakelijke spullen tijdens een hondentraining. De heuptas is uitgerust met twee buitentassen en twee verborgen vakjes met ritssluiting aan de binnenkant. Zo kun je dus makkelijk bijvoorbeeld hondensnoepjes, een clicker, hondenpoepzakjes, extra hondenriem én een flesje water meenemen. Wil je nog een opgevouwen waterbak en een mobiele telefoon mee? Geen probleem, want dat past er ook makkelijk bij. De Bandee: pouch+ is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

  • Click ’n Treat van EQDOG
De Click 'n Treat is een vaste bestseller.

De Click ’n Treat van EQDOG is al jaren een absolute bestseller. Dat komt doordat je deze beloningstas met één hand kunt openen met de scharniersluiting. In een handomdraai tover je dus een snoepje uit de heuptas en houd je de tas makkelijk gesloten om de hond bij de les te houden. De uitritsbare binnenzak is bovendien wasbaar, vetvrij én waterdicht. En wil je je telefoon, pasjes, sleutels of clicker kwijt? Dan hoef je die niet tussen de snoepjes op te bergen. De Click ’n Treat van EQDOG is ontwikkeld door professionele hondentrainers en uitgerust met een extra lange en verstelbare riem – tot 150 cm lang – zodat de tas in elke positie stabiel blijft hangen. De tas is verkrijgbaar in het oranje en in het zwart.

  • Pouch Organizer™ van DOG Copenhagen
De Pouch Organizer is een ‘leash bag’, een ultraslim opbergzakje dat je kunt bevestigen aan elke hondenlijn van DOG Copenhagen.

Heb je liever geen tas om de heupen? Dan is de Pouch Organizer van DOG Copenhagen wat voor jou. Deze ‘leash bag’ is een ultraslim opbergzakje dat je kunt bevestigen aan elke hondenlijn van DOG Copenhagen. Het zakje is 14 cm lang, 6 cm breed en 3 cm hoog en bevat twee vakken en een ingebouwde poepzakjesdispenser. Zo neem je makkelijk hondensnoepjes en hondenzakjes mee en heb je nog een apart vak over voor bijvoorbeeld je sleutels of passen. De duurzame en waterafstotende nylonstof met efficiënte 3M™ reflecterende bies houdt de inhoud veilig en droog en zorgt voor een betere zichtbaarheid voor andere weggebruikers. De Pouch Organizer is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, groen, blauw, oranje, paars en roze.

Snel bestellen?

Een bestelling voor deze fijne beloningstassen heb je snel geplaatst door te bellen naar +31(0)6 109 104 63 of te mailen naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.