Najaarscollectie van Pomppa

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Najaarscollectie van Pomppa

De makers van Pomppa hebben slechts één doel: zorgen dat jouw hond onder alle weersomstandigheden geniet van een fijne wandeling buiten. Met de geweldige pasvorm, optimale bescherming tegen weer en wind en extreem goede bewegingsvrijheid wordt je hond direct blij van de hondenjassen van Pomppa. Daarbij maken de designers jou als hondenbaas elk jaar blij met mooie, trendy nieuwe prints en kleuren. Deze herfst pakt het Finse merk uit met Cosmos, Violet & Curry.

Nieuwe catalogus

Pomppa combineert ergonomische en oerdegelijke hondenjassen graag met mooie, volle kleuren en vrolijke prints. De jassen zelf veranderen niet, want waarom zou je ultrafijne hondenjassen veranderen? Wel bedenkt het Finse merk elk jaar nieuwe kleuren en prints bovenop het standaardpalet. Alle hondenjassen van Pomppa zijn namelijk verkrijgbaar in de kleuren Plum, Orange, Petrol en Graphite. Voor de ‘nieuwe’ kleuren geldt altijd: zolang de voorraad strekt. Daardoor kun je soms nog een aantal jassen in de kleuren en prints van vorig jaar bestellen. Ben je dus wild van een print van vorig of dit jaar? Zorg dan dat je zo snel mogelijk je order plaatst.

Cosmos, Curry & Violet

Nieuw in de collectie van 22-23 is de print Cosmos, ontworpen door Johanna Rautiainen. De illustrator vond haar inspiratie in de steeds donkerder wordende nachten van de herfst. ‘Het idee was om een gevoel van vreugde te bereiken, dat het product vreugde en licht om zich heen kon brengen, zelfs in het donkere herfstweer, en dat je wandeling buiten nog kleurrijker wordt’, aldus Johanna. Het is niet de eerste keer dat Pomppa met een jonge, frisse illustrator werkt. Eerder werd de illustrator Venla Vaattovaara ingeschakeld terwijl ze in Nederland studeerde. Zij bedacht de succesvolle print Kartta. Vrijwel alle hondenjassen en regenjassen van Pomppa zijn nu zowel verkrijgbaar in de print Kartta als de print Cosmos.

Let op! De winterjas ToppaPomppa is ‘slechts’ verkrijgbaar in de kleuren Kartta, Curry, Petrol, Plum en Graphite.

Curry & Violet

Ook nieuw in de collectie dit jaar zijn de kleuren Violet en Curry. Alle hondenjassen en regenjassen voor het seizoen 22-23 zijn ook beschikbaar in de kleuren Violet en Curry – naast de kleuren Plum, Orange, Petrol en Graphite. De fleece hondentrui JumppaPomppa kent geen prints en wordt in alle beschikbaar kleuren gemaakt: Violet, Curry, Petrol, Orange, Choco, Plum en Graphite.

Op de duurzame weg

Eerder dit jaar maakte Pomppa bekend dat ze het Finse Carbon Neutral Textile 2035-verbond hebben getekend. Daarmee belooft de producent zich hard te maken voor hippe en comfortabele hondenjassen die CO2-neutraal gemaakt zijn. Met de collectie 22-23 is het Finse merk goed op weg. Sinds dit seizoen zijn de buitenstof van alle hondenjassen en de isolerende laag in de ToppaPomppa gemaakt van 100 % gerecycled polyester.

Bestelling plaatsen?

Ben je enthousiast van deze nieuwe print en kleuren van Pomppa? Of wil je ze eerst in het echt zien? Mail dan naar info@noho.nl of bel naar +31 (0)6 109 104 63.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.