Nieuw: harnasopening in Pomppa hondenjassen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Nieuw: harnasopening in Pomppa hondenjassen

Wist je dat Pomppa met Pompassadeurs werkt? Dat zijn hondeneigenaren die nieuwe hondenjassen en innovaties van het Finse kwaliteitsmerk testen. Onlangs mochten zij een belangrijke nieuwe feature testen en die werd zeer enthousiast ontvangen en goedgekeurd: een harnasopening! Daarmee kan je hond een tuigje aan én warm (en/of droog) blijven dankzij de hondenjas!

Doordachte toevoeging

Pomppa wil altijd het beste voor hondeneigenaren en hun harige vrienden. Daarom blijft het merk zich doorontwikkelen, altijd op zoek naar het meest ultieme draagcomfort en de meest praktische hondenjas, die je makkelijk uit en aan kunt doen. Dit keer kwamen ze met een slimme harnasopening. Deze nieuwe functie is meer dan slechts een handig nieuw detail; het is een doordachte toevoeging aan hun hondenjassen. De harnasopening is nu verkrijgbaar in alle Pomppa jassen in de kleuren Lime, Plum en Graphite.

Geen gedoe met harnas

Een hondenjas dragen is fijn en behaaglijk voor de hond, maar veel hondeneigenaren denken dat het vooral veel ‘gedoe’ oplevert wanneer je de jas wil aantrekken, vastmaken en uittrekken. Dat geldt vaker bij hondenbazen die hun hond een harnas laten dragen. De hondenjassen van Pomppa zijn echter heel makkelijk in gebruik: je trekt een jas eenvoudig aan over het hoofd dankzij de ruime kraag, bedekt de rug en buik en klikt de riem vast rond het middel – zie ook de instructievideo. En nu hoef je ook niet meer het tuigje af te doen! Ook mét de harnasopening hoef je dus niet met ritsen of knopen te werken.

Praktisch én gestroomlijnd

De nieuwe harnasopening is mooi verborgen geplaatst op de rug van de jas onder een overlap, waardoor de hond geen last heeft van een koude opening. Ook regenwater krijgt niet de kans binnen te druppelen. Bij de strategisch geplaatste opening is rekening gehouden met verschillende soorten harnassen, zowel korte als lange tuigen. Het maakt dus niet uit welke tuig je omdoet, de riem is altijd makkelijk te bevestigen door de hondenjas heen. Het resultaat? Een naadloze integratie tussen harnas en hondenjas. Dat is niet alleen lekker praktisch, maar levert ook een gestroomlijnde en stijlvolle look op. En gebruik je een keer geen harnas? Dan kun je gewoon dezelfde hondenjas gebruiken.

Van dwergteckel tot Duitse herder

De KevytPomppa, PerusPomppa, ToppaPomppa en SadePomppa zijn allemaal beschikbaar met de gloednieuwe harnasopening. Daarnaast zijn deze hondenjassen allemaal ook gewoon beschikbaar zonder de harnasopening. Het slimme aan de hondenjassen van Pomppa is dat er rekening is gehouden met een grote diversiteit aan hondenrassen en -maten. Dat maakt de hondenjassen geschikt voor een breed scala aan viervoeters. Of je nu een kleine dwergteckel of een grote Duitse herder hebt, de jassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten met én zonder harnasopening en zitten altijd als gegoten.

Profiteer nu: pre-orderkorting

Maak je assortiment Pomppa hondenjassen compleet en bestel zo snel mogelijk de nieuwe KevytPomppa, PerusPomppa, ToppaPomppa en SadePomppa met harnasopening! Wanneer je uiterlijk 31 januari je bestelling plaatst voor het seizoen 2024-2025 via de B2B-webshop, profiteer je van een aantrekkelijke korting!

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.