Perfect voor buitensport: Pro Dog Sport Jacket Women

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Perfect voor buitensport: Pro Dog Sport Jacket Women

Owney Outdoor overtreft zichzelf met de nieuwe Pro Dog Sport Jacket Women! Deze zeer functionele jas is perfect voor hondenprofessionals, hondensporters en voor wie een actief leven met de hond(en) leidt. Gemaakt van stevig materiaal, bestand tegen hondennagels en uitgerust – zoals je van Owney Outdoor gewend bent – met diverse handige zakken.

Robuust en handig

Owney Outdoor wil graag dat élke hondeneigenaar een fijne tijd met de hond heeft. Daarbij helpt goede outdoorkleding, van waterdichte jassen voor de herfst en lente tot warme jassen voor de winter: Owney Outdoor heeft over de ideale uitrusting in elk seizoen nagedacht. Het Duitse merk besteedt veel aandacht aan het kiezen van de juiste, robuuste materialen en een degelijke afwerking. Daardoor kun je comfortabel rennen, stoeien en urenlang lopen met de hond, zonder je zorgen te maken om slijtage. Voor hondensporters biedt Owney Outdoor al slimme vesten voor dames en heren. Speciaal voor vrouwelijke hondensporters – of wie actief is met de hond – komt het merk nu met de Pro Dog Sport Jacket.

Ideaal voor de hondensport

De nieuwe Pro Dog Sport Jacket Women van Owney Outdoor is een zeer functionele hondensportjas, op maat gemaakt voor vrouwen. De outdoorjas heeft een ademende coating en talloze zakken, waaronder twee grote achterzakken met magnetische sluitingen en een uitneembaar microfleece reinigingsdoekje. Natuurlijk is de Pro Dog Sport Jacket Women wind- en waterdicht. Sterker nog, hij houdt je zelfs bij de grootste buien kurkdroog, want de jas heeft een waterkolom van 20.000 mm. Handig te weten: een jas met een waterkolom van 10.000 mm (1 bar) wordt al als ‘erg waterdicht’ beschouwd.

Meer weten? Direct bestellen?

De Pro Dog Sport Jacket Women van Owney Outdoor is verkrijgbaar in de kleur groen-grijs en in de maten: XS tot en met 4XL. Wil je de jas opnemen in je assortiment? Dan kun je je bestelling mailen naar order@noho.nl. Natuurlijk is het sneller en makkelijker bestellen via de B2B-webshop van Owney Outdoor. Heb je daarvoor nog geen inlog? Neem dan contact op: bel +31(0)6 109 104 63 of mail naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.