Owney Outdoor helpt je door de kou

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Owney Outdoor helpt je door de kou

Met de winterse kou zijn een hondenjas of hondenschoenen geen slecht idee. Maar vergeet jezelf niet tijdens die wandelingen in de barre kou. Gelukkig helpt Owney Outdoor met warme outdoorkleding waarin je in beweging blijft. Waaronder deze warme outfits voor de vrouw én de man.

Bestseller voor vrouwen: winterparka Albany

Regen, storm of bittere kou: het maakt niet uit als je de winterparka Albany van Owney Outdoor draagt. Deze lange, gewatteerde en robuuste damesparka met vaste capuchon is waterdicht en winddicht dankzij de volledig getapete naden en tegelijk heerlijk comfortabel door de ademende coating. De jas heeft een YKK 2-weg ritssluiting en is gemaakt van 100% polyamide aan de buitenkant, terwijl de voering en vulling van 100% polyester is. De fijne winterparka is verkrijgbaar in de kleuren pumpkin, marine-grey, green, anthracite en grape en de maten XS-4XL. De jas is uitgerust met:

  • Achterzak
  • Traktatiezak
  • Poepzakjesdispenser
  • Reflectoren
  • Ventilatie onder de armen

Benenwarmer voor vrouwen: Amila

Bij winterse wandelingen is een warme parka de basis. Natuurlijk hebben de benen ook bescherming tegen de kou nodig. Daar is de Amila uitstekend voor. Deze water- en winddichte outdoorbroek heeft zachte voering tot aan de knie, een ademende coating en is uitgerust met twee ritszakken en cargo beenzak. De buitenstof van de Amila is gemaakt van 100% polyamide, de binnenstof van 100% polyester. De broek is verkrijgbaar in de kleur dark navy en de maten 34-46.

Bestseller voor mannen: winterparka Taraq

Owney Outdoor noemt de winterparka Taraq de ideale metgezel. En dat klopt. Dit thermojack is waterdicht en winddicht dankzij de volledig getapete naden, maar heeft ook een ademende coating waardoor je aan het einde van de wandeling niet gaat zweten. De jas heeft een YKK 2-weg ritssluiting en geïntegreerde capuchon. De buitenkant is gemaakt van 100% polyamide, de voering en vulling is gemaakt van 100% polyester. De robuuste winterparka is verkrijgbaar in de kleuren green en black en de maten XXS-3XL. De jas is uitgerust met:

  • Achterzak
  • Traktatiezak
  • Poepzakjesdispenser
  • Reflectoren

Benenwarmer voor mannen: Yukon

De gemiddelde herenbroek biedt in de winter bar weinig bescherming tegen de kou. Gelukkig kun je voor lange wandelingen in de winterse kou altijd de water- en winddichte Yukonbroek van Owney Outdoor aantrekken. De broek biedt bescherming met een fijne voering tot aan de knie, maar heeft ook een ademende coating. De Yukon heeft twee ritszakken en een cargo beenzak en is gemaakt van 100% polyamide aan de buitenkant en 100% polyester aan de binnenkant. De broek is verkrijgbaar in de kleuren anthracite en dark navy en de maten 48-56.

Klaar voor een winterse outfit?

Bestel deze outfits van Owney Outdoor (en meer) door te bellen naar +31(0)6 109 104 63 of te mailen naar info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.