Safety First: veilig paardrijden met de Orbiloc Safety Lights

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Safety First: veilig paardrijden met de Orbiloc Safety Lights

De Orbiloc Safety Lights zijn een hit onder hondenliefhebbers, fietsers, hardlopers en watersporters. Maar wist je dat Orbiloc ook ruiters blij kan maken? Een goede zichtbaarheid te paard is namelijk verplicht. En met de veiligheidslampjes van Orbiloc op de laars kom je door weer, wind en schemering veilig thuis – of je nu als ruiter, menner of naast je paard op de openbare weg loopt. In 2022 gaat Orbiloc ook wereld van de paardensport veroveren.

Veilig op het ruiterpad

Wist je dat verlichting ook als ruiter verplicht is in het donker op de openbare weg? ’s Avonds goed zichtbaar zijn is namelijk essentieel voor andere weggebruikers – ook als je op het ruiterpad rijdt. Teruggrijpen op goedkope wegwerplichtjes heeft weinig zin. Die zijn niet alleen onbetrouwbaar, maar zorgen ook voor onvoldoende zichtbaarheid. Met de Orbiloc Safety Lights ga je wel veilig op pad. De veiligheidslichtjes van Orbiloc zijn zeer betrouwbaar, 100% waterdicht en verkrijgbaar in 10 (!) verschillende kleuren:

  • Rood
  • Blauw
  • Groen
  • Wit
  • Geel
  • Amber
  • Roze
  • Turkoois
  • Paars

Dankzij die verschillende kleurenopties vind je altijd de kleur die bij het tenue of de gelegenheid past. Andere voordelen van de Orbiloc Safety Lights zijn de lange batterijduur, 5 km zichtbaarheid en het gebruiksvriendelijke Deense design. Bovendien komen ze met een garantie van 3 jaar.

Populair bij sporters

Orbiloc groeit binnen de sportwereld uit tot hét veiligheidslampenmerk. De Orbiloc Safety Lights zijn namelijk extreem shockproof. Het maakt niet uit wat je ermee doet – je kunt met de veiligheidslampjes gooien, erop staan en ze in het water gooien –, ze blijven het gewoon doen. Je kunt dus gerust galopperen met de lampjes van Orbiloc, zonder zorgen om zichtbaarheid. Doordat de lampjes zo hufterproof zijn, zijn ze enorm populair onder hondenbezitters en hondentrainers. Maar ook hardlopers en watersporters lopen – of duiken – ermee weg. En in Scandinavië, waar natuurlijk de Deense designlampjes voor het eerst op de markt verschenen, worden de Safety Lights ook veel gebruikt voor hulphonden en politiehonden en door jagers, die het lampje gebruiken om hun weg te kunnen vinden in het donker.

Hufterproof lichtjes in huis?

Wil jij de groeiende groep sporters bedienen met de shockproof veiligheidslampjes van Orbiloc? Mail dan snel je bestelling door via info@noho.nl.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.