Slimme hondenaccessoires tegen de kletsnatte regen

Tim DoedijnsdoorTim Doedijns

Slimme hondenaccessoires tegen de kletsnatte regen

Halverwege februari is op sommige plekken al voor een hele maand regen gevallen. En er komt de komende weken nog (veel) meer nattigheid aan. Dit voorjaar lijkt dan ook veel natter te worden dan gemiddeld. Maar laat het regenweer je niet ervan weerhouden om samen met de hond op pad te gaan! Met de regenjassen van Pomppa blijft je hond droog, zelfs bij hevige regen. En wanneer je thuiskomst van de natte avonturen buiten, houd je met de Doggy Dry en Quick Dry van EQDOG je huis schoon en droog.

Lekker beschermd

Een regenjas is deze natte dagen geen overbodige luxe. Ook niet voor de hond. Pomppa is natuurlijk hét merk voor sportieve hondenjassen, die zo zijn ontworpen dat je hond altijd maximale bewegingsvrijheid heeft zonder knellende elastieken in de liezen of om de staartaanzet. De SadePomppa is een lichtgewicht regenjas die je hond het hele jaar door kan dragen en beschermt tegen zelfs zware regen. De regenjas is gemaakt van een dunne, waterdichte buitenstof en de voering is gemaakt van een glad en antistatisch materiaal dat geen vocht opneemt of vacht verzamelt. Daardoor kan hij ook bij warmer weer worden gebruikt om te voorkomen dat de hond nat wordt.

Twee keer beschermd

Omdat het nog best fris is, is een gevoerde regenjas ook geen slecht idee. Ook de gevoerde regenjas KevytPomppa van Pomppa heeft geen knellende elastieken, maar blijft comfortabel op z’n plek zitten. De jas biedt volop bescherming tegen de nare regen dankzij de waterdichte toplaag. Ondertussen houdt de antistatische en lekker zachte binnenlaag je hond lekker warm in de regen. De KevytPomppa is verkrijgbaar in 8 kleuren en uitgerust met reflectoren in de kraag en op de naad, zodat je hond goed zichtbaar is. Bovendien heeft de regenjas een ruime kraag met een opening voor de riem.

Zelf afdrogen …

De ene handdoek is de andere niet. Dat bewijst de Quick Dry van EQDOG. Deze handdoek voor honden is gemaakt van een snel absorberende hightech microvezelstof. Dat maakt de handdoek perfect voor het snel afdrogen van je hond. De Quick Dry droogt snel, kun je wassen in de wasmachine op 30 graden en neem je handig mee met elke wandeling. Of je laat hem in de auto liggen. Zo voorkom je modderige pootafdrukken in de auto en natte autobekleding. De Quick Dry is beschikbaar in de kleur grijs en in twee maten:

  • Small: 50 x 100 cm
  • Large: 75 x 140 cm

… of laten drogen

Heb je zelf geen zin om de hond droog te boenen? Of heb je een hond die liever niet afgedroogd wil worden? Dan biedt de Doggy Dry uitkomst. Deze hondenbadjes van EQDOG doe je om over het hoofd van de hond en maakt je hond sneller droog dan de gemiddelde handdoek of hondenbadjas. Dat komt doordat ook deze badjas is gemaakt van een snel absorberende hightech microvezelstof – net als de Quick Dry van EQDOG. De lange buikflap van de badjas neemt al het vocht op dat van de rug naar beneden loopt en het bovenstuk bedekt mooi de rug. Zo beschermt de Doggy Dry je auto, muren, meubels en jezelf, maar zorgt ook dat je hond lekker warm blijft.

Meer slimme tips?

Laat weten wat jij of je klant nodig hebt! Dan laten we graag zien welke oplossing onze merken te bieden hebben. Neem contact op door te bellen naar +31(0)6 109 104 63 of te mailen naar info@noho.nl voor een afspraak.

Over de auteur

Tim Doedijns

Tim Doedijns administrator

NOHO agency is founded by Tim Doedijns, avid skier and hockey player, hiker and proud owner of Border Terrier Luca.